Grenshotel de Jonckheer

Bij het restaurant van Grenshotel de Jonckheer geniet u van specialiteiten uit de Belgisch-Franse keuken en diverse streekgerechten, altijd bereid met de beste versproducten. Voor zowel ontbijt, lunch als diner kunt u in het restaurant terecht. Het restaurant is elke dag geopend en biedt plaats aan 96 personen.

Uitvoering

Rosval heeft voor dit mooie restaurant een Live Cooking meubel geproduceerd en in 2019 geïnstalleerd.

De Rooi Pannen

Rooi Pannen Rosval keuken

Na de verbouwing van het leslokaal bij Rooi Pannen Eindhoven werden de nieuwe kookunits voor de leerlingen geplaatst. Daarnaast is er ook een kookeiland voor de docent waar ook een leerling aan kan koken. In deze units is inductie verwerkt. Een kooktechniek waar de leerlingen nu les op gaan krijgen en gaan leren koken op inductie.

De meubels zijn allemaal uitgevoerd volgens de H1 norm. Dat betekent dat alle naden/hoeken rond aflopen en hierdoor makkelijk schoon te maken zijn en vuil niet blijft liggen.

Slagmolen**, Opglabeek (B)

Ook sterrenchef Bert Meewis en zijn partner Karlijn Libbrecht van Restaurant Slagmolen kiezen voor Rosval. Begin 2015 bereidden twee-sterrenrestaurant Slagmolen uit met een orangerie voor feesten.

Bert en Karlijn kozen ervoor om het totaalconcept te laten uitvoeren door één partij. Na een bezoek aan ons bedrijf en fabriek was het voor hen al snel duidelijk dat Rosval de partij is met alle knowhow om dit te realiseren.

Uitvoering

Bert koos voor innovatie, terwijl Karlijn koos voor efficiëntie. Dit is natuurlijk het DNA van Rosval: naadloze werktafels, afgeronde plinten in rvs, ledverlichting ingewerkt in de werktafels en koelingen zonder rubber afdichting.

La Butte Aux Bois, Lanaken (B)

Als een historisch landgoed, een bekroonde gastronomische hotspot en een eco-chique Spa Retreat, biedt het Domaine La Butte aux Bois in Lanaken het hoogste niveau van gastvrijheid aan haar gasten. Dit exclusieve en luxe Relais & Châteaux hotel in België ligt aan de ingang van Nationaal Park Hoge Kempen. Van de ruime terrassen die een idyllische sfeer bieden tot het prachtige uitzicht op de prachtig aangelegde tuin met zijn volwassen bomen, vijvers en prachtige kunstobjecten. Bij dit luxe Relais & Châteaux hotel in België kan men van de natuur in al zijn glorie genieten.

Uitvoering

Bij dit project zijn drie grootkeukens gerealiseerd. Een bistrokeuken, een banquetingkeuken en een grootkeuken voor het twee sterrenrestaurant La Source. Ook de rubberloze koelwerkbanken, Easy Cooling, en inductiekookvelden zijn toegepast in deze grootkeukens.

Noble Kitchen*

Na het onmiskenbare succes van restaurant Noble in ’s-Hertogenbosch, dat in 2016 werd bekroond met een Michelinster, is het tijd voor een geheel nieuwe uitdaging in Cromvoirt, gemeente Vught. Patron cuisinier Edwin Kats presenteert met gepaste trots Noble Kitchen in Cromvoirt.

Uitvoering

De samenwerking tussen Edwin Kats, de architect , de projectontwikkelaar en onze Project Adviseur liep dermate soepel dat Rosval de opdracht heeft gekregen om de restaurant keuken, spoelkeuken, productiekeuken en de koelcellen te produceren. In de keuken zijn de koelwerkbanken uitgerust met rubberloze koelingen ‘Easy-Cooling‘. Een project waar ook Rosval trots op is.

Schloss Lieser, Duitsland

Schloss Lieser  is een prachtig kasteel dat in de stijl van Historisme is gebouwd in het gelijknamige wijndorp Lieser aan de Moezel. Het is het opvallendste historische gebouw in het dorp en staat al sinds 1981 onder monumentenzorg en is in de tussentijd tot werelderfgoed verklaard.

Uitvoering

Tijdens een grootschalige renovatie plaatste Rosval een complete grootkeukeninrichting met een enorm hoog afwerkingsniveau.

Orangerie & Feestzaal ’t Krekelhof

Met uitzicht op het Albertkanaal, vlakbij het centrum van Hasselt, is het goed toeven in ’t Krekelhof. Een uitgesproken plek waar Jeroen Leenaerts en Chef Gert Maessen zich gespecialiseerd hebben in maar één ding, het verzorgen van diners en feesten voor groepen vanaf 15 personen in 6 verschillende zalen.

Uitvoering

De doorslaggevende factor om voor Rosval te kiezen kwam na het bezoek aan de fabriek in Best(NL). Met als resultaat een complete grootkeukeninrichting uitgerust met 2 plancha’s en 8 grote gasbranders. In een kleine verlaging van de kachel zijn 2 grote inductieplaten aangebracht die ervoor zorgen dat de huisgemaakte soepen en sauzen makkelijk verwerkt kunnen worden. Een groot meesterwerk is de afzuigkap die met één lasnaad overloopt in de afzuigkap voor de ovens en friteuses. Er zit dus geen plafondstuk tussen, waardoor een esthetische rvs afzuighemel is ontstaan. Sierstuk van de keuken is de 7 meter lange uitgifte die uitgerust is met 3 zones halogeen warmtelampen die onafhankelijk van elkaar kunnen werken.

Hotel Sassenheim- Leiden

Hotel Sassenheim is een bestaand hotel wat geheel gerenoveerd is. De opdrachtgever heeft Rosval uitgedaagd om de nieuwste innovaties door te voeren in de grootkeuken.

Uitvoering

Hotel Sassenheim heeft een prachtige nieuwe keukeninrichting. De lengte van de keuken is enorm en daarom heeft het fornuis led verlichting een prominente plek ingenomen. Vanuit het restaurant kijkt de gast de open keuken in. Bekijk de foto’s of kom langs!

Rosval leverde bij Hotel Sassenheim- Leiden een complete keukeninrichting en het buffet.

 

Restaurant Damianz Roermond

De voormalige gevangenis (1863) van Roermond is nu een overnachtingsplek: Het Arresthuis, een hele bijzondere locatie met een eersteklas restaurant ‘Damianz’.

Het resultaat is een stijlvolle keuken met bijzondere elementen erin verwerkt, zoals een aquarium voor de verse schaal- en schelpdieren en een wandvullend kruidenrek.

 

 

Het Amsterdams Proeflokaal

Het Amsterdamse Proeflokaal is gesitueerd op het Stadionplein. Een ontmoetingsplek waar iedereen de smaak van Amsterdam kan proeven.

Op maar liefst 1.800 m2, verdeeld over twee verdiepingen, kom je ogen en oren tekort. Word wakker met de eerste espresso van de dag in de ontbijtbar, kijk je ogen uit aan de Proeftafels, schuif aan in de Dutch Seafood Corner of ontdek de Bierwereld.

Uitvoering

Rosval heeft hier niet één, niet twee, maar drie grootkeuken fornuizen, één Cool-Spot installatie, één grote productiekeuken voor feesten en partijen en een opleidingskeuken mogen realiseren.

Zo loop je bij binnenkomst direct tegen de Dutch Seafood Corner aan waar we een Cool-Spot installatie hebben geplaatst. Dit is een bezienswaardigheid op zich. Op de begane grond hebben we verder twee keukens ingericht met o.a. een Robata Grill en een Waterbadgrill. Op de eerste etage is de grote productiekeuken en een opleidingskeuken geplaatst.

Het Amsterdams Proeflokaal is een aanwinst voor de horeca in Amsterdam.