Skip to content

Over Rosval

In 1985 werd het eerste Rosval grootkeuken fornuis voor de horeca geproduceerd in onze fabriek in Best. Inmiddels zijn we als familiebedrijf uitgegroeid tot dé grootkeukenproducent voor de topgastronomie in de horeca en hotellerie.

Missie

Wij geloven niet in één standaard keuken. Wij geloven in maatwerk in combinatie met kwaliteit. Geen een chef is hetzelfde en dus ook geen een keuken. Een fornuis moet volledig op de wensen van de chef samengesteld worden, zo ook de routing van de keuken, de RVS werktafels en de apparatuur. En dit alles moet van hoge kwaliteit zijn, om zo een duurzame keuken te produceren.

Visie

Verwachtingen overtreffen, dat is wat de klant van ons mag verwachten. Om dat te kunnen garanderen werken we uitsluitend met gekwalificeerde vakmensen. In elk product, groot of klein, dat door Rosval gefabriceerd wordt, is deze ambacht en gedegen vakkennis terug te zien. Aan de grootkeuken producten ziet u onze passie. Met alle disciplines onder één dak en korte communicatielijnen houden we alle onderdelen van het project in eigen hand.

Vakmanschap

Bij Rosval wordt alles exclusief voor de klant ingetekend, ambachtelijk geproduceerd en geïnstalleerd.

Verwachtingen overtreffen, dat is wat u van ons mag verwachten. Wij verrassen u graag; laten u graag versteld staan. Om dat te kunnen garanderen werken we uitsluitend met gekwalificeerde vakmensen. In elk product, groot of klein, dat door Rosval gefabriceerd wordt, is deze ervaring en gedegen vakkennis terug te zien. Aan de grootkeuken producten ziet u onze passie! Met alle disciplines onder één dak en korte communicatielijnen houden we alle onderdelen van uw project in eigen hand. Benieuwd hoe dit er in praktijk uitziet? Bekijk dan eens onze projecten.

Met passie mooie producten maken is onze missie. Hoe we dit doen:

Maatwerk

Wij maken keukens op maat op basis van de ideeën, wensen en behoeftes van onze klanten.

Vakmanschap

Rosval werkt uitsluitend met gekwalificeerde vakmensen.

Duurzame kwaliteit

Rosval werkt enkel alleen met eersteklas randapparatuur en de beste grootkeukentechniek. Onze energiezuinige apparaten zijn minder milieubelastend en schelen aanzienlijk in kosten.

Zekerheid

Wij voeren altijd een strenge kwaliteitscontrole uit tijdens en na het productieproces en bieden daarnaast 10 jaar garantie op onze constructie.

Gastvrijheid

We hebben een eigen technische dienst voor montage, service en onderhoud om zo altijd de klant te kunnen ondersteunen wanneer dit nodig is.

Innovatie

Rosval wil voorop (blijven) lopen en voldoen aan de laatste wensen en eisen in de moderne keuken.