Rosval Lease

Wilt u hoge opstartkosten voor de opening van uw restaurant/hotel vermijden? Kies voor onze uitgebreide leaseservice! Door de apparatuur te leasen, beschikt u over meer geld om te investeren in uw bedrijf, zodat uw bedrijf kan uitblinken in de horeca. Ook als u een bestaande keuken wilt verbeteren of alleen een paar onderdelen van uw keuken wilt vervangen kunt u denken aan leasing. Hoewel u waarschijnlijk in eerste instantie niet zou overwegen om een RSV-grootkeuken te leasen, is financial lease vaak een goede optie. 

Rosval Beaumont keuken levering

Meer over het product

Verbeter uw financiële positie

Bij Rosval Lease financiert Rosval een deel van- of de volledige koopsom van de apparatuur en blijft hierdoor juridische eigenaar. Echter bent u in het geval van financial lease direct (economisch) eigenaar. De apparatuur staat op uw balans waardoor u over de apparatuur kunt afschrijven. In geval u Btw-plichtig bent kunt u de btw over de transactie met de belastingdienst verrekenen. Daarom wordt de btw door Rosval (meestal) niet meegefinancierd. Daarnaast komt u met financial lease ook nog in aanmerking voor kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) waarbij u bij jaarlijkse investeringen tot maximaal € 332.994 (2022) een extra bedrag van uw winst mag aftrekken. Door deze investeringsaftrek en de btw teruggaaf profiteert u dus meteen van de fiscale voordelen van financial lease, waardoor de financiële gezondheid van uw bedrijf verbeterd. Bovendien wordt u ook juridisch eigenaar van het middel nadat alle termijnen en de (symbolische) slotsom zijn voldaan.

Bespaar geld

Rosval Lease biedt aantrekkelijke maandtarieven voor de nieuwste apparatuur. Het leasen van een RSV-grootkeuken zal u helpen om uw startkapitaal te sparen voor andere zaken. In plaats van duizenden euro’s te betalen voor een fornuis, kunt u dit geld gebruiken voor uw eerste voorraadorder, loonuitbetaling of voor uw marketingbudget. Bovendien heeft u géén tussentijdse verrassingen. U betaalt de eerste maand hetzelfde als de laatste maand. U weet dus precies waar u aan toe bent. Daarnaast werkt Rosval enkel met eersteklas randapparatuur en de beste grootkeukentechniek. Onze energiezuinige apparaten zijn minder milieubelastend en schelen daardoor dus aanzienlijk in kosten.

Service

Rosval voert altijd strenge kwaliteitscontroles uit tijdens en na het productieproces. Hierdoor bieden wij u 10 jaar garantie op onze constructies. Bovendien heeft Rosval een eigen technische dienst voor montage, service en onderhoud om u zo altijd te kunnen ondersteunen wanneer dit nodig is. U bent dus verzekerd van een goede service!

Alle voordelen van Rosval Lease op een rijtje:

  • U houdt werkkapitaal vrij om te investeren.
  • Uw leencapaciteit wordt niet aangetast.
  • Het biedt u bedrijfseconomische en fiscale voordelen.
  • U heeft vaste maandelijkse lasten en u kunt zo flexibeler inspelen op ontwikkelingen in de markt.
  • Uw betalingstermijnen kunnen worden afgestemd op de cashflow die met het bedrijfsmiddel wordt gegenereerd. Denk aan een seizoenspatroon.
  • U bepaalt zelf de leaseperiode (zolang deze maar tussen de 48-84 maanden is).
  • U beschikt over de nieuwste apparatuur.
  • U ontvangt 10 jaar garantie op onze constructie.
  • U bent verzekerd van een goede service.
  • Rosval vraagt niet zoveel zekerheden als uw bank.

Contact

Wilt u graag meer weten over de financial lease mogelijkheden van Rosval? Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopafdeling op via +31 (0) 499 367 272 – keuze 2.

Maak een afspraak met onze projectadviseur

Stap 1
Maak een afspraak met een van onze projectadviseurs. In een persoonlijk gesprek horen wij graag uw wensen en behoefte en hoort u van ons wat de mogelijkheden zijn.

Stap 2
Wilt u ervaren wat er allemaal mogelijk is met een Rosval grootkeuken? Neem een kijkje in onze Rosval Experience Centres. Een uitzonderlijke kans om onze producten te testen.

Stap 3
Ontvang een offerte en exclusieve tekening op maat. Zo heeft u een overzichtelijk beeld van al uw wensen uitgewerkt op papier.