Skip to content

Ontdek de mogelijkheden

Al ruim 40 jaar hebben we een sterk portfolio opgebouwd bij onze opdrachtgevers binnen de topgastronomie. Deze opdrachtgevers variëren van restaurants, strandpaviljoens, traiteurs, cateringbedrijven, patisserie, hotels & hotelketens, slagerijen en instellingen. Dit scala aan opdrachtgevers maakt ons trots, maar het zorgt er bovenal voor dat we deskundigheid en ervaring meebrengen.

Laat u inspireren door alle projecten op deze pagina. Het recept van de klant is ons maatwerk.

“Rosval maakt het bijzonder dat je de keuken zelf kan samenstellen, uiteraard in samenwerking met Rosval. Dus het hele fornuis is helemaal ingevoerd naar onze wensen. Je kunt de frituur, de grill, de watercooker en de inductieplaten op de plaatst hebben waar je ze wilt, hoe groot dat je ze wil en in welk formaat.”

Edwin Kats, Patron-Cuisinier Noble Kitchen

Noble Kitchen*

Bij Noble Kitchen draait alles om – de naam zegt het al – de keuken. De keuken is het hart waar smaak- en sfeerbeleving ontstaan. Bij Noble Kitchen ontdekt u pure smaken van over de hele wereld in gerechten die herkenbaar, maar verrassend en onderscheidend zijn bereid. U geniet van heerlijke, eerlijke gerechten van de robata-yaki – de Japanse manier van barbecueën. De sushi-chef bereidt ter plekke de lekkerste en mooiste sushi en sashimi. 

Noble Kitchen bevindt zich in een gloednieuw, iconisch pand op het adembenemende terrein van Bernardus Golf in Cromvoirt. 

“Waarom Rosval fijn is om mee te werken? Het is een degelijk merk om mee te werken, dat al sinds jaar en dag bestaat. Ze weten waar ze over praten en hebben in de praktijk meegemaakt hoe het werkbaar is. “

Tom Schoonus, Chef Noble Kitchen

Nieuwsgierig naar meer projecten?