Skip to content

The Traveller

Op 4 november 2019 is een nieuw werelds restaurantconcept van Michiel Deenik, chef-kok en eigenaar Visaandeschelde en THE ROAST ROOM, neergestreken in het groene hart van de campus van ING te Amsterdam Zuidoost.

Op culinair avontuur

Dit is het derde restaurant voor Michiel Deenik. Hij gaat dit avontuur aan samen met restaurantmanager Neal Valentijn en jeugdvriend Jeroen van Brussel. Het concept is geïnspireerd op hun gedeelde liefde voor reizen en de culinaire ontdekkingstocht die daarbij hoort. Hierbij zal Michiel zich bezighouden met de culinaire invulling, Neal neemt de dagelijkse operatie en leiding op zich en Jeroen zal vooral een financieel administratieve rol hebben.

Uitvoering

Bij The Traveller is een complete grootkeuken gerealiseerd met Rosval Easy Cooling, de rubberloze koelingen. Gasten kunnen in deze openkeuken mee kijken naar het werk van de chefs. Daarnaast is er bij The Traveller ook een uitgiftebank gerealieerd voor de take away gerechten. In de grootkeuken zijn warmte kasten verwerkt en koelwerkbanken.

De levering van de grootkeuken had een grote impact. Door het drukke verkeer in de omgeving van lijndiensten moest de keuken snachts worden geleverd. Rosval draait hiervoor zijn handen niet om en levert en monteert deze keuken dan ook in de nacht.

Opdrachtgever:

The Traveller

Jaar:

2019

Locatie:

Amsterdam

Status:

Opgeleverd