Skip to content

Het Amsterdamse Proeflokaal

Het Amsterdamse Proeflokaal is gesitueerd op het Stadionplein. Een ontmoetingsplek waar iedereen de smaak van Amsterdam kan proeven.

Op maar liefst 1.800 m2, verdeeld over twee verdiepingen, komt u ogen en oren tekort. Word wakker met de eerste espresso van de dag in de ontbijtbar, kijk uw ogen uit bij de Proeftafels, schuif aan in de Dutch Seafood Corner of ontdek de Bierwereld.

Uitvoering

Rosval heeft hier niet één, niet twee, maar drie grootkeuken fornuizen, één Cool-Spot installatie, één grote productiekeuken voor feesten en partijen én een opleidingskeuken mogen realiseren.

Zo loopt u bij binnenkomst direct tegen de Dutch Seafood Corner aan waar we een Cool-Spot installatie hebben geplaatst. Dit is een bezienswaardigheid op zich. Op de begane grond hebben we verder twee keukens ingericht met o.a. een Robata Grill en een Waterbadgrill. Op de eerste etage is de grote productiekeuken en een opleidingskeuken geplaatst.

Het Amsterdams Proeflokaal is een aanwinst voor de horeca in Amsterdam.

Opdrachtgever:

Het Amsterdams Proeflokaal

Jaar:

2017

Locatie:

Amsterdam

Status:

Afgerond

Vakantie

Rosval Production & Development is i.v.m. kerstvakantie gesloten vanaf maandag 26 december 2022 t/m zondag 1 januari 2023. 

Uiteraard zijn wij voor servicevragen bereikbaar op telefoonnummer 0499 – 36 72 72.

Wij wensen u een fijne feestdagen en een gezond 2023!