Over Rosval

Van fornuis naar grootkeuken

Ruim 30 jaar geleden werd het eerste Rosval-fornuis geproduceerd in onze fabriek in Best. Inmiddels zijn we dé grootkeuken producent van topkwaliteit fornuizen voor de 'top' gastronomie.

Uw ideeën, visie en eisen gecombineerd met jarenlange ervaring en oog voor detail vormen het juiste recept voor een handgemaakt grootkeuken fornuis voor de Horeca. Al sinds jaar en dag lopen we voorop in de ontwikkeling en productie van roestvrijstaal producten voor de grootkeukentechniek. En dat doen we met passie! Kwaliteit en maatwerk, dat is wat we beloven! 

Wilt u een kijkje in de keuken? U bent van harte welkom. Wilt u een offerte aanvragen of onderdelen bestellen, dan kan dat door middel van ons bestelformulier

Download alvast hier onze brochure.

Bekijk onze video

 

Over Rosval

Rosval grootkeuken ingrediënten

Rosval biedt maatwerk, vakmanschap, duurzame kwaliteit en gastvrijheid.

Onze belofte

 • Uw recept is ons maatwerk
 • Hoogwaardige kwaliteit roestvrijstaal (18/10)
 • Doordachte vormgeving en naadloze afwerking; hygiënisch en zeer goed schoon te houden
 • Eersteklas randapparatuur
 • Gekwalificeerde medewerkers
 • De beste grootkeukentechniek 
 • Eigen ontwerpafdeling met CAD-CAM systemen
 • Strenge kwaliteitscontrole tijdens en na het productieproces
 • Eigen technische dienst voor montage, service en onderhoud
 • Zekerheid; 10 jaar garantie op de constructie.

Wilt u een kijkje nemen in de keuken van Rosval? Dan bent u bij ons van harte welkom! Contact

 

Over Rosval

Grootkeuken professionals

Verwachtingen overtreffen, dat is wat u van ons mag verwachten. Wij verrassen u graag; laten u graag versteld staan. Om dat te kunnen garanderen werken we uitsluitend met gekwalificeerde vakmensen. In elk product, groot of klein, dat door Rosval gefabriceerd wordt, is deze ervaring en gedegen vakkennis terug te zien. Aan de grootkeuken producten ziet u onze passie! Met alle disciplines onder één dak en korte communicatielijnen houden we alle onderdelen van uw project in eigen hand.

 

Werken bij Rosval

Rosval is een grootkeukentechniek productiebedrijf met ca. 40 enthousiaste medewerkers met enorme passie voor de (RVS-)grootkeukenproducten die worden gefabriceerd. Veel medewerkers werken al geruime tijd bij dit mooie Brabantse productiebedrijf. Met trots laten wij u weten dat we onszelf ook een leerbedrijf mogen noemen, met enthousiaste werk-leer studenten en stagiaires. Indien u vragen heeft over eventuele openstaande functies, dan kunt u contact opnemen.

 

 

Over Rosval

Onze grootkeuken producten

 

Handgemaakte grootkeuken fornuizen op maat

...dat is onze passie! Het Rosval fornuis kan gefabriceerd worden als eiland- of wandopstelling. U kunt kiezen uit vele opties om het fornuis geheel naar uw behoefte en wens te laten maken. Uw recept is ons gerecht! Heeft u interesse in een semiprofessionele keuken? Ook als particulier kunt u hiervoor bij ons terecht. Rosval behoort tot de top 3 in Europa als fabrikant van handgemaakte kwaliteitsfornuizen.

Koelingen & Koeltechniek

...zijn onmisbaar in de keuken! Behalve kookvoorzieningen vervaardigt Rosval ook koeltechnische grootkeukenapparatuur. Wij hebben prachtige duurzame koelwerkbanken met de laatste innovatieve oplossingen zoals elektronische afsluiting en koelingen zonder rubberen afdichting. Wij garanderen een lange levensduur!

RVS à la carte

...is ons specialisme! Rosval staat bekend als dé echte roestvrijstaal fabrikant met een lange levensduur gegarandeerd! Wij produceren roestvrijstalen onderdelen voor de grootkeuken, horeca en instellingen.

Lees meer over onze grootkeukenproducten of bekijk de video voor de mogelijkheden! Wilt u een offerte aanvragen of onderdelen bestellen, dan kan dat door middel van ons bestelformulier.

 

 

 

Over Rosval

De service aan u

Vanaf het allereerste contact, de ontwerpfase, tot en met de oplevering en montage kenmerkt Rosval zich door uitzonderlijke gastvrijheid. We anticiperen, overtreffen verwachtingen, komen beloftes na, maar denken vooral graag met u mee. Wat wilt u nu echt? En hoe kunnen we u daar het beste in voorzien? Dat zijn vragen die ons bezighouden. Duidelijkheid staat bij Rosval voorop. U wilt immers weten waar u voor kiest! Dit doen we door een combinatie van 2D- en 3D-ontwerpen, een passende aanbieding, duidelijke productomschrijvingen en gespecificeerde prijzen. Zo zorgen we er samen voor dat uw budget blijft gewaarborgd en u exact weet waar u uw geld aan uitgeeft.

Contracten in onderhoud en service

U krijgt kwaliteit, dat beloven we! U kunt er echter ook voor kiezen om langer van de service van Rosval te genieten. Door na aanschaf van uw fornuis gebruik te maken van onze service, waarborgt u de kwaliteit op langere termijn. Hiermee verlengen we de levensduur van het fornuis en wordt de kans op tussentijdse storingen tot een minimum beperkt. Wij hebben gekwalificeerde en zeer gastvrije monteurs in dienst die altijd tot uw beschikking staan. U bent immers onze gast!

Meer informatie?

 

Over Rosval

 

Onze grootkeuken Partners

Rosval werkt samen met verschillende grootkeuken dealers, die gevestigd zijn door heel Nederland. Voor ons staat voorop dat zij dezelfde kwaliteit en gastvrijheid bieden die u van ons gewend bent. Om deze reden werken we samen met een beperkt aantal dealers waarvan we kunnen garanderen dat ze aan uw en onze eisen voldoen. Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

 

Rosval grootkeuken Leveranciers

Uiteraard selecteren wij betrouwbare grootkeuken leveranciers om een kwalitatief eindproduct te garanderen. Wij willen maatwerk leveren aan onze opdrachtgevers en daarom hebben wij een flexibele instelling. U kunt dus altijd uw wensen aangeven!

 

Rosval scoort gemiddeld een 8.4
Dit is het gemiddelde cijfer uit 22 beoordelingen
 • 9
  • Hoe groot is de kans dat u Rosval zou aanbevelen? Aanbevelen 9 9
  • Wat is de voornaamste reden voor uw aanbeveling? Reden Uitgevoerde werkzaamheden
  • U heeft gekozen voor [DRIVER]. Welk onderdeel vindt u hiervan het belangrijkst? Toelichting Vakkundig
  16-05-2017
 • 9
  Topbedrijf.
  • Hoe groot is de kans dat u Rosval zou aanbevelen? Aanbevelen 9 9
  • Wat is de voornaamste reden voor uw aanbeveling? Reden Product
  • U heeft gekozen voor [DRIVER]. Welk onderdeel vindt u hiervan het belangrijkst? Toelichting Kwaliteit
  Dhr. Gert Maessen, te 't krekelhof 16-05-2017
 • 10
  Mede dankzij Rosval is een stuk staal uit 1900 omgetoverd tot de mooiste eetbar. Eetbar De Wagon in een oude trein is een feit! Door de bouw van deze fantastische keuken heeft deze trein nooit vertraging ;-)
  • Hoe groot is de kans dat u Rosval zou aanbevelen? Aanbevelen 10 10
  • Wat is de voornaamste reden voor uw aanbeveling? Reden Service
  • U heeft gekozen voor [DRIVER]. Welk onderdeel vindt u hiervan het belangrijkst? Toelichting maatwerk en meedenken met de klant
  Dhr. Sander Overweg, te Eetbar De Wagon 16-05-2017
 • 7
  Project goed gestart aangezien wij laat waren met invulling. Helaas nog wel wat verbeterpunten. zie vorige vraag. Nette partij en fijne mensen om mee aan de slag te gaan.
  • Hoe groot is de kans dat u Rosval zou aanbevelen? Aanbevelen 7 7
  • Wat is de voornaamste reden voor uw aanbeveling? Reden Product
  • U heeft gekozen voor [DRIVER]. Welk onderdeel vindt u hiervan het belangrijkst? Toelichting afwerking meubels
  Dhr. Herwin Otten, te Hotel Die Port van Cleve 15-05-2017
 • 10
  • Hoe groot is de kans dat u Rosval zou aanbevelen? Aanbevelen 10 10
  • Wat is de voornaamste reden voor uw aanbeveling? Reden Product
  • U heeft gekozen voor [DRIVER]. Welk onderdeel vindt u hiervan het belangrijkst? Toelichting Kwaliteit
  15-05-2017