Restaurant One* - Roermond

Restaurant One* te Roermond

Situatie

Sterren Restaurant One is gevestigd op een prachtige industriële locatie (ECI  cultuurfabriek) in Roermond. Topkwaliteit voor de topgastronomie. De eigenaren Edwin Soumang en Bethany DeLong kunnen trots zijn op deze bijzondere locatie. Kijk voor het volledige verhaal naar een filmpje van het interview!

Opdracht

Tijdens de speurtocht naar een fornuis van kwaliteit is Restaurant One via onze partner Gorissen Bedrijfskeukens bij Rosval terechtgekomen. De opdracht was plaatsen van een door de chef zelf ontworpen op maat gemaakt Rosval fornuis.

Uitvoering en resultaat

Tijdens het 2D- en 3D-ontwerpen en het productieproces zijn de onderdelen steeds weer opnieuw beoordeeld op zaken zoals vermogen, capaciteit en maatvoering. Na meerdere sessies van fine tuning staat er nu een verfijnd fornuis te dampen in de keuken van Restaurant One. Geduld, precisie en aandacht voor u! 

Rosval Referentie - Restaurant One from rosvalbest on Vimeo.

Wilt u een kijkje in onze keuken? Wilt u een afspraak met een van onze Projectadviseurs? U bent van harte welkom. Neem gerust contact met ons op voor meer info. 

meer info  contact