Persijn - Dutch Eatery | QO Hotel Amsterdam

Persijn - Dutch Eatery in het QO Hotel Amsterdam vertegenwoordigt de Nederlandse keuken

Situatie

Persijn - Dutch Eatery staat voor eerlijk, lekker en verantwoord eten in Amsterdam. Met ingrediënten van Hollandse bodem en uit eigen kas, laat het team zien dat de Nederlandse keuken ook vernieuwend en verrassend kan zijn. No-nonsense en veelzijdig, voor lunch en diner.

Het restaurant is gevestigd op de begane grond van het moderne in 2018 opgeleverde QO Hotel in Amsterdam en heeft een mooi open karakter.

Opdracht en resultaat

In opdracht van Bert Muller Grootkeukentechniek BV heeft Rosval hier het grootkeuken fornuis mogen realiseren. Niet alleen om de hoge kwaliteit, maar in het bijzonder omdat Rosval als enige grootkeuken leverancier in staat bleek te zijn om aan de specifieke wens te voldoen; 'maatwerk'. Om de beperkte ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten is de voorzijde van het fornuis schuin en in lijn met de open keuken ontworpen en uiteindelijk zo uitgevoerd. In het QO Hotel en dus ook bij Persijn kiezen ze voor duurzaam, dat wil zeggen dat gebruikt wordt gemaakt van duurzame kwalitatieve en hoogwaardig RVS. Rosval geeft daarom vlot 10 jaar garantie op de constructie. Daarnaast is er gekozen voor inductie in plaats van gas. Inductie koken levert de onovertrefbare efficiëntie van 90% bij het verhitten ten opzichte van 60% keramisch en 50% gas. Deze energiebesparende manier van inductie koken is niet alleen beter voor het milieu, maar is ook aantrekkelijk voor uw portemonnee.

Tijdens de fotoshoot blijkt al snel hoe blij Executive Chef Alexander Brouwer en zijn mensen zijn met het Rosval fornuis. Alles wordt in het werk gesteld om de fotograaf de beste foto’s te bezorgen, ondanks dat ze gewoon open zijn voor lunch. Oordeel zelf, door een bezoek te brengen aan Persijn - Dutch Eatery, Amstelvlietstraat 4 te Amsterdam

Wilt u een kijkje in onze keuken? Wilt u een afspraak met een van onze Projectadviseurs? U bent van harte welkom. Neem gerust contact met ons op voor meer info. 

meer info  contact