Hotel Van der Valk Eindhoven

Hotel Van der Valk Eindhoven

Situatie en Opdracht

Van der Valk Hotel Eindhoven heeft Rosval de mogelijkheid gegeven om de volledige keukeninrichting en overige faciliteiten te ontwerpen. Over het fornuis tot het laatste schroefje is gezamenlijk nagedacht en door Rosval met veel zorg uitgevoerd. 

Ontdek de culinaire concepten van Hotel Eindhoven. Restaurant Martinus is het à la carte restaurant van Hotel Eindhoven en werkt uitsluitend met ambachtelijke, verse streekproducten. Restaurant Het Buffet is een Live Cooking restaurant. In deze open keuken bereiden onze koks uw gerechten à la minute. OZZO Sushi & Lounge is dé exclusieve, trendy sushi bar in Eindhoven waar je ook terecht kan voor huisgemaakte hamburgers!

Uitvoering en resultaat

Op deze locatie is alles aanwezig wat Rosval kan fabriceren: live cooking buffetten, catering keuken, afwasstratenbars, meubels, Cool-Spot en uiteraard een prachtig Rosval fornuis. Bekijk de foto’s en video’s of kom langs! Van der Valk Hotel Eindhoven heeft na afloop aan ons aangegeven dat ze vooral tevreden zijn over de nauwe samenwerking. Het feit dat ze voor alle faciliteiten met één partij hebben samengewerkt, maakte het project helder en overzichtelijk. 

Wilt u een kijkje in onze keuken? Wilt u een afspraak met een van onze Projectadviseurs? U bent van harte welkom. Neem gerust contact met ons op voor meer info. 

meer info  contact