Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel

Hotel Amsterdam-Amstel eerste hotel van Van der Valk binnen de ring van Amsterdam

Situatie

Hotel Amsterdam-Amstel is het eerst hotel van Van der Valk binnen de ring van Amsterdam. Vanaf zowel de A2 als de A10 is de L-vormige hoteltoren niet te missen. Door de perfecte locatie is het hotel zowel voor zakelijke als recreatieve bezoeker erg interessant. 

Opdracht en resultaat

Rosval heeft de opdracht gekregen om de open keuken van 'Restaurant Amstelle' en het ontbijt- annex live cookingbuffet 'Buffet 't IJ' te ontwerpen en realiseren. Voor de open keuken van 'Amstelle' is gekozen voor de stoere look van onze 'Black Steel' uitvoering. Uiteraard is het fornuis uitgevoerd met inductie en zijn de koelingen uitgevoerd met Rosval Easy-Cooling (rubberloze koellades en deuren). 

In het live cookingbuffet staat centraal een grote pizza- annex broodbakoven, waar het hotel haar eigen brood mee afbakt. 

Naast het restaurant en het livecookingbuffet heeft Rosval ook de kleine keuken en het barblad van Bar Moqum mogen leveren. 

Wilt u een kijkje in onze keuken? Wilt u een afspraak met een van onze Projectadviseurs? U bent van harte welkom. Neem gerust contact met ons op voor meer info. 

meer info  contact