Restaurant

 

Crème crue, Rijswijk

Situatie

Crème Crue is een vooruitstrevend restaurant in Rijswijk onder leiding van chef-kok en mede-eigenaar Patrick Kelder.

Opdracht

Crème Crue opende haar deuren in 2008. Bij een mooi restaurant met een ambitieus team hoort een professioneel fornuis van kwaliteit. De vraag vanuit Crème Crue was een veelzijdig en duurzaam fornuis waar hard aan gewerkt kan worden.

Uitvoering

De keuken locatie is op de eerste verdieping van een historisch pand in Rijswijk. Dat maakt het voor ons spannend om het fornuis geplaatst te krijgen. Een programma van RTL 4 heeft gefilmd hoe het fornuis naar binnen is gehesen. Het fornuis is door het raam van de eerste verdieping naar binnen gebracht en met succes!

Resultaat

Het resultaat mag er zijn! Het fornuis van Crème Crue is volgens de eigenaar een “werkpaard”. Het team is geheel tevreden met hun veelzijdig fornuis vanwege de vele opties zoals inductie kookplaten, inductie wokwaterbadgrilen chromen kookplaten. Bij het fornuis van Crème Crue is gekozen voor de messing tint op de kachel en frontpanelen. 

Neem hier direct contact met ons op. Of mail ons!

Rosval referentie- Restaurant Crème Crue from rosvalbest on Vimeo.

Rosval heeft prachtige referenties. Wij zijn op pad gegaan en hebben chef koks van een Rosval fornuis geïnterviewd! Kijk snel wat hun passie is en waarom ze met Rosval koken!