Brasserie Lieveling - Schijndel

Brasserie Lieveling - Schijndel

Situatie

Bij Brasserie Lieveling in Schijndel (NB) ga je er even ertussenuit, neem je even tijd voor jezelf en geniet je van lekker eten en drinken. In het mooie monumentale pand met een hedendaags interieur zorgen de medewerkers er graag voor dat iedereen zich welkom voelt. De authentieke sfeer en warme tinten worden afgewisseld met een modern-industriële look. Loop eens binnen en ervaar zelf de Brabantse warme gastvrijheid!

Opdracht

Toen eigenaren Mark en Ilse van Rattingen De Heerlijkheid in Schijndel overnamen in 2017 was het vrijwel direct duidelijk wat ze met de keuken wilde gaan doen. Het zou een Rosval keuken worden. De reden ligt voor de hand want in hun twee andere zaken Brasserie Tof! en Restaurant De Gelagkamer in Oirschot koken ze al jaren naar volle tevredenheid in een Rosval keuken.

Uitvoering en resultaat

De grootkeuken wordt compleet door Rosval verzorgd met onder andere een groot inductie veld, inductie bakplaat, twee hoog rendement friteuses een grote uitgifte met warmtebrug, een Salamander en diverse koelwerkbanken met rubberloze fronten 'Easy-Cooling'.

Wilt u een kijkje in onze keuken? Wilt u een afspraak met een van onze Projectadviseurs? U bent van harte welkom. Neem gerust contact met ons op voor meer info. 

meer info  contact