Het Amsterdams Proeflokaal

Proef de smaak van Amsterdam bij Het Amsterdams Proeflokaal

Situatie

Het Amsterdamse Proeflokaal is gesitueerd op het Stadionplein. Een ontmoetingsplek waar iedereen de smaak van Amsterdam kan proeven.

Op maar liefst 1.800 m2, verdeeld over twee verdiepingen, kom je ogen en oren tekort. Word wakker met de eerste espresso van de dag in de ontbijtbar, kijk je ogen uit aan de Proeftafels, schuif aan in de Dutch Seafood Corner of ontdek de Bierwereld. 

Opdracht

Rosval heeft hier niet één, niet twee, maar drie grootkeuken fornuizen, één Cool-Spot installatie, één grote productiekeuken voor feesten en partijen en een opleidingskeuken mogen realiseren.

Zo loop je bij binnenkomst direct tegen de Dutch Seafood Corner aan waar we een Cool-Spot installatie hebben geplaatst. Dit is een bezienswaardigheid op zich. Op de begane grond hebben we verder twee keukens ingericht met o.a. een Robata Grill en een Waterbadgrill. Op de eerste etage is de grote productiekeuken en een opleidingskeuken geplaatst.

Het enthousiasme van het personeel is duidelijk af te zien aan de foto’s. Vol trots stonden ze in de rij om op de foto te mogen.

Het Amsterdams Proeflokaal is een aanwinst voor de horeca in Amsterdam.

Wilt u een kijkje in onze keuken? Wilt u een afspraak met een van onze Projectadviseurs? U bent van harte welkom. Neem gerust contact met ons op voor meer info. 

meer info contact