Grootkeuken projecten Nederland

Rosval projecten Nederland

Op deze pagina vindt u een prachtige selectie van de vele grootkeuken projecten die wij gerealiseerd hebben in Nederland.

Rosval projecten in uitvoering Nederland:

De Comedie - Maastricht

De Comedie - Maastricht

Over De Comedie

Bistro De Comedie aan het Onze Lieve Vrouweplein is een begrip in Maastricht. De gast kan hier terecht voor culinaire gerechten onder het genot van een passend drankje.

Uitvoering en resultaat

Rosval heeft in opdracht van Gorissen Bedrijfskeukens B.V. het grootkeuken fornuis mogen produceren en installeren. Het bijzondere hieraan is dat het 3,5 meter lange fornuis via de steeg met een kraan over het platte dak door de raam naar binnen is gegaan. Geen uitdaging te groot voor Rosval.

Club Zand - Castricum

Club Zand - Castricum 

Over Club Zand

Club Zand is een trendy strandpaviljoen op het strand van Castricum aan Zee. De relaxte sfeer en de wereldse menukaart zorgen voor een optimaal dagje ontspannen, het hele jaar door. 12 Maanden genieten aan het strand van Castricum aan Zee. Club Zand behoord tot beste standtenten van Nederland volgens Quote.

Uitvoering en resultaat

Rosval heeft samen met Club Zand een grootkeuken keuken weten te realiseren waar we erg trots op zijn. Als extra uitdaging het aanleveren over het strand. Oordeel zelf over het resultaat door een bezoek aan Club Zand

 
 

Van Speijk - Egmond aan Zee

Van Speijk - Egmond van Zee

Over Van Speijk

In 2008 heeft Van Speijk het toenmalige “Lido” overgenomen en verbouwd tot een prima restaurant. In de opvolgende jaren is het gehele bedrijf verbouwd en vernieuwd, van de keuken tot de toiletten. Er is alles aan gedaan om Van Speijk een nieuwe jasje te geven.

In 2015 heeft van Speijk de prijs van beste terras gewonnen. 

Uitvoering en resultaat

Rosval heeft in opdracht van haar partner Schoondergang een gas fornuis mogen realiseren, compleet met een Green Egg.

 

Eetbar De Wagon - Tilburg

Eetbar de Wagon - Tilburg

Situatie en opdracht

De brutale broertjes van Restaurant de Houtloods in Tilburg kochten onlangs een rijtuig uit 1930 dat tot voor kort dienst deed op het spoor om haar gasten even te laten ontsporen. Rosval kreeg de uitdaging om het rijtuig te voorzien van een open keuken en moderne bar.

Uitvoering en resultaat

Rosval heeft in de afgelopen 30 jaar al vele bijzondere grootkeuken projecten mogen realiseren, maar nog nooit hebben we een treinstel mogen ombouwen tot restarant/bar met open keuken. Eetbar de Wagon is een uniek project waar we ontzettend trots op zijn.

 

De Houtloods - Tilburg

De Houtloods - Tilburg

Situatie

“Een blik in de pannen werpen", volledige transparantie, en zien waar je eten wordt gemaakt. Dat kan bij De Houtloods. Gasten zitten aan de keuken of aan een van de tafels naast de keuken. Maar alles in één ruimte!

De indeling van het restaurant is anders dan bij een gemiddeld horecapand. De keuken is namelijk het kloppend hart van de zaak, en is dan ook midden in de ruimte geplaatst. Uniek is de keuken en de drankenbar die in elkaar zijn verweven en uit één stuk staal zijn gevormd.

De Houtloods uit 1867 is het oudste gebouw van de Spoorzone dat nog behouden is gebleven. Het gebouw heeft oorspronkelijk gefunctioneerd als houtopslag.

Uitvoering en resultaat

Rosval heeft de opdracht gekregen het kloppend hart in de vorm van een geheel op maat gemaakt grootkeuken fornuis te mogen maken. Bijzonder aan dit fornuis is de geïntegreerde tap installatie waardoor fornuis en bar een geheel vormen. 

 

Brasserie havenkwartier Katwijk

Brasserie Havenkwartier, Katwijk

Situatie en opdracht

Horecafamilie Van Klaveren, wel bekend in Katwijk, heeft er een nieuwe zaak bij. Gelegen aan de Rogstraat tegenover de Rabobank aan de Haven opent Jaap van Klaveren een nieuwe Brasserie genaamd Havenkwartier. Hier kunt u de hele dag terecht voor koffie tot diner. 

Uitvoering en resultaat

Rosval heeft een belangrijke rol gespeeld tijdens de bouw van Brasserie Havenkwartier. Naast een Rosval Topline fornuis heeft Rosval de complete grootkeuke ninrichting mogen realiseren.

Hotel Utrecht in Utrecht (stad)

Hotel Utrecht in Utrecht (stad)

Over Hotel Utrecht

Met 185 luxe hotelkamers en 22 conferentieruimtes, sky bar, restaurant 'V', life cooking restaurant, modern wellness center & fitnessruimte is Van der Valk Hotel Utrecht een oprechte aanwinst in Utrecht en omgeving.

Uitvoering en resultaat

Rosval heeft hier de complete grootkeuken, life cooking restaurant, ontbijtbuffet, diverse barren en Skybar keuken mogen realiseren compleet met Easy - Cooling® - rubberloze koelingen, een van de uitvindingen van Rosval en Cool-Spot de koeltechniek voor de meest optimale voedselveiligheid.

Een mega project waar we trots op zijn.

Hotel - Restaurant

Hotel Sassenheim

Situatie en opdracht

Hotel Sassenheim is een bestaand hotel wat geheel gerenoveerd is. De opdrachtgever heeft Rosval uitgedaagd om de nieuwste innovaties door te voeren in de grootkeuken.

Uitvoering en resultaat

Hotel Sassenheim heeft een prachtige nieuwe keukeninrichting. De lengte van de keuken is enorm en daarom heeft het fornuis led verlichting een prominente plek ingenomen. Vanuit het restaurant kijkt de gast de keuken in. Bekijk de foto’s of kom langs! 

Rosval levert bij Hotel Sassenheim een complete keukeninrichting.

 

Tops International Arena

Tops International Arena, Valkenswaard

Situatie en opdracht

Tops is een internationaal hippisch centrum gebouwd in 2015. Het gebouw bestaat uit drie verdiepingen: VIP tribune, de Royal Club en de bar. 

Uitvoering en resultaat

Rosval heeft een belangrijke rol gespeeld tijdens de bouw van dit hippisch centrum. Naast de complete keukeninrichting met o.a. een Rosval Topline fornuis hebben wij tevens de complete bar inrichting van de VIP tribune en de Royal Club geleverd.

Restaurant

Het Ruiterhuys, Castricum

Situatie en opdracht

Ook Frank en Nikki La Croix kiezen voor Rosval. Restaurant het Ruiterhuys is een restaurant met landelijke uitstraling waar u aan het juiste adres bent om gastvrij te genieten.

Frank en Nikki kozen ervoor om het totaalconcept te laten uitvoeren door één partij.

Uitvoering en resultaat

Tijdens het 3D tekenen is voornamelijk rekening gehouden met de oude houten gebinten in het gebouw. Rosval heeft een speciaal op maat gemaakt fornuis ontworpen. Naast het fornuis zijn alle werkbanken naadloos uitgevoerd en de koelingen zonder rubber afdichtingen.

Lees Review

Hotel - Restaurant

Hotel Veenendaal

In het nieuwe Hotel Veenendaal is het nieuwste Rosval fornuis geplaatst. Hiermee heeft het hotel de primeur van het geüpdate Rosval fornuis. Rosval heeft de moderne keuken van A tot Z ingericht. Er is gekozen voor mooie afgeronde hoeken, ledverlichting achter het Rosval logo, en zoals u van ons gewend bent: alles is geheel naadloos.
Ook hier is de laatste koelinnovatie doorgevoerd: koeling zonder rubber afdichting. Verder bevat deze keuken alles wat Rosval kan bieden van friteuses, inductiebakplaten tot volledig naadloze uitgifte.

Lees Review

Leefgoed de olifant 

Restaurant & Theehuis De Dames

Situatie en opdracht

Restaurant & theehuis De Dames heeft een gezellige eetzaal met sfeervolle details en een imposante houtgestookte spekstenen kachel.

Zij serveren, waar mogelijk, biologische en verse streekproducten, die we op ouderwetse wijze bereiden tot de smakelijkste gerechten.

Rosval is benaderd voor het realiseren van een nieuw grootkeukenfornuis.

Uitvoering en resultaat

Rosval heeft geheel naar wens van Chef-Kok Erwin de Visser een fornuis ontworpen en geproduceerd welke in samenwerking met Mantje Techniek geplaatst.

Restaurant

The Hoxton, Amsterdam

Situatie en opdracht

The Hoxton is een nieuw hotel gelegen aan de grachten in Hartje Amsterdam. Op verzoek van The Hoxton heeft Rosval een langwerpige keukeninrichting ontworpen en gefabriciteerd. 

Uitvoering en resultaat

Rosval levert een complete keukeninrichting bij The Hoxton. Naast het fornuis zijn ook alle werkbanken naadloos uitgevoerd. 

Scholengemeenschap

LOC, Barendrecht

Situatie en opdracht

Het Lokaal Opleidingen Centrum (LOC) opent in augustus 2015 de deuren van een nieuwe school in Barendrecht. Tevens wordt samengewerkt met het MBO van ROC Da Vinci en het Albedacollege. Door diverse vormen van onderwijs te clusteren, ontstaat een praktijkcluster. 

Uitvoering en resultaat

Om de leerlingen zo goed mogenlijk les te kunnen geven is er gekozen voor 2 fornuizen. Fornuis 1 is voorzien van twee hetelucht ovens van Kuppersbush en vier inductiekookplaten. Fornuis 2 is voorzien van twee hetelucht ovens van Kuppersbush en vier 4-pits kookunits

Restaurant

Brasserie Stadhuis, Schiedam

Situatie

In 2013 opent Martin Strik een nieuw restaurant genaamd Brasserie Stadhuis in Schiedam. Een stad onder de rook van Rotterdam. Het restaurant is oorspronkelijk een stadhuis in de jaren zeventig.

Opdracht

Rosval plaatst bij Brasserie Stadhuis een Topline fornuis met een waterbadgrill drop-inn, inductiebakplaat, inductiekookplaat, friteuse elektrisch en warmhoudladens. Daarnaast is het fornuis voorzien van een doorlopend (naadloos) bovenblad van maar liest 2,5mm dik RVS. 

Restaurant De Leest - Vaassen

Restaurant De Leest***, Vaassen

Situatie

In 2002 beginnen Jacob Jan Boerma en Kim Veldman Restaurant De Leest in een oude schoenmakerij aan de rand van de Veluwe.
Binnen een mum van tijd groeit De Leest uit tot een driesterrenrestaurant waar gastronomen uit binnen- en buitenland met grote regelmaat hun hart ophalen.

Opdracht

Via Van Gestel komt Restaurant De Leest in contact met Rosval. Wij zijn erg trots dat dit bijzondere driesterrenrestaurant de keuze op Rosval heeft laten vallen. Rosval plaatst een Topline fornuis met 2 kookplaten en kookveld (gas).

Hotel - Restaurant

Hotel Nuland 

Situatie en opdracht

Hotel Nuland heeft Rosval als specialist aangetrokken voor een enorme verbouwing van o.a. de volledige keukeninrichting en om overige faciliteiten te ontwerpen. 

Uitvoering en resultaat

Hotel Nuland heeft een unieke keukenlijn opgezet. De breedte van de keuken is enorm en daarom heeft de uitgifte incl. led verlichting een prominente plek ingenomen. Rosval heeft naast de uitgifte zowel de warme keuken (fornuis) als de koude keuken (koelwerkbanken) gefabriceerd. Vanuit het restaurant kijkt de gast de keuken in. Bekijk de foto’s of kom langs! 

Bedrijf

Brand Loyalty                                            

Situatie en Opdracht

Brand Loyalty heeft Rosval de mogelijkheid gegeven om de volledige keukeninrichting te ontwikkelen. De keukeninrichting is ingedeeld om zo efficent mogelijk te kunnen werken. De keukeninrichting wordt voornamelijk gebruikt voor catering & buffetten.

Uitvoering en resultaat

Alles is aanwezig: live cooking buffetten, catering keuken en een prachtig Rosval fornuis. Bekijk de foto’s voor een sfeerimpressie. Brand Loyalty heeft na de oplevering aangegeven zeer tevreden te zijn over de samenwerking.

Hotel - Restaurant

Hotel Uden-Veghel

Situatie en opdracht

Een prachtig nieuwbouwproject dat in hoog tempo van plan tot realisitatie is volbracht. Hotel Uden-Veghel heeft ons uitgedaagd om de nieuwste innovaties door te voeren in het buffet en grootkeuken inrichting.

Uitvoering en resultaat

De gasten van Hotel Uden-Veghel kunnen een 'kijkje in de keuken' nemen als zij langs het buffet lopen. Door deze opstelling staat de kok direct in contact met de gast. Cool-spot is geplaatst in het buffet en ook onze rubberloze koelingen zijn onderdeel van dit project. Trotse chef Leo Brouwer is mede-verantwoordelijk voor de inrichting van deze unieke locatie.

 

Cool-Spot Video

Hotel Restaurant

 

 

DE L'EUROPE, Amsterdam

Situatie

Een uniek vijfsterrenhotel in het centrum van Amsterdam. Na een grootschalige renovatie heeft De L’Europe onder meer verschillende fraaie restaurants welke onder leiding staan van executive chef Richard van Oostenbrugge.

Opdracht

Wij zijn trots dat de directie van dit bijzondere vijfsterrenhotel heeft gekozen voor Rosval maatwerk en de opdracht heeft gegeven om drie fornuizen te fabriceren en te plaatsen. In één eilandopstelling fornuis en twee wandfornuizen is inductie ingebouwd en elk fornuis heeft een eigen stijl. De foto’s zeggen genoeg!

Uitvoering en Resultaat

Wat deze opdracht voor ons extra bijzonder heeft gemaakt, is dat de fornuizen per boot over de Amsterdamse grachten zijn vervoerd en vervolgens geplaatst in het hotel. Dat is voor ons gastvrijheid, dat is volledig voldoen aan uw vraag of zelfs overtreffen van uw verwachtingen.

Bekijk video

Restaurant

Restaurant Duinvermaak, Bergen

Situatie

Restaurant Duinvermaak is  gevestigd op een prachtige locatie in Bergen. Rondom dit restaurant bevindt zich een prachtig natuurgebeid. Duinvermaak serveert pannenkoeken en pizza's op ambachtelijke wijze bereid in haar openkeuken. 

Opdracht

Tijdens de speurtocht naar een fornuis van kwaliteit en een pizza oven is restaurant Duinvermaak bij Rosval terechtgekomen.  In samenspraak met de eigenaar zijn wij tot dit succes gekomen.

Uitvoering en resultaat

De gasten van restaurant Duinvermaak kunnen een 'kijkje in de keuken' nemen terwijl de gerechten gemaakt worden. Door de open keuken staat de kok in contact met de consument. 

 

Restaurant Damianz

         

Restaurant Damianz, Roermond

Situatie

De voormalige gevangenis (1863) van Roermond is nu een overnachtingsplek: Het Arresthuis. Midden in het historische centrum van Roermond op een hele bijzondere locatie staat een eersteklas restaurant onder leiding van chef-kok Raoel Bijlmakers

Opdracht

Tijdens de verbouwing van de gevangenis tot een hotel is Rosval als partner aangetrokken voor roestvrijstaal maatwerk. De totaalopdracht luidde: ontwerp, productie, installatie en onderhoud van de keuken. Overig roestvrijstaal maatwerk dat Rosval heeft geproduceerd is de entree, buiten signing, barbladen en roestvrijstalen kasten.

Uitvoering en resultaat

Het resultaat is een stijlvolle keuken met bijzondere elementen erin verwerkt, zoals een aquarium voor de verse schaal- en schelpdieren en een wandvullend kruidenrek.

Restaurant

Restaurant One*, Roermond

Situatie

Sterren Restaurant One is  gevestigd op een prachtige industriële locatie (ECI  cultuurfabriek) in Roermond. Topkwaliteit voor de topgastronomie. De eigenaren Edwin Soumang en Bethany DeLong kunnen trots zijn op deze bijzondere locatie. Kijk voor het volledige verhaal naar een filmpje van het interview!

Opdracht

Tijdens de speurtocht naar een fornuis van kwaliteit is Restaurant One via onze partner Gorissen Bedrijfskeukens bij Rosval terechtgekomen. De opdracht was plaatsen van een door de chef zelf ontworpen op maat gemaakt Rosval fornuis.

Uitvoering en resultaat

Tijdens het 2D- en 3D-ontwerpen en het productieproces zijn de onderdelen steeds weer opnieuw beoordeeld op zaken zoals vermogen, capaciteit en maatvoering. Na meerdere sessies van fine tuning staat er nu een verfijnd fornuis te dampen in de keuken van Restaurant One. Geduld, precisie en aandacht voor u! 

Bekijk video

 

 

Hotel - Restaurant

Hotel Eindhoven

Situatie en Opdracht

Van der Valk Hotel Eindhoven heeft Rosval de mogelijkheid gegeven om de volledige keukeninrichting en overige faciliteiten te ontwerpen. Over het fornuis tot het laatste schroefje is gezamenlijk nagedacht en door Rosval met veel zorg uitgevoerd. 

Uitvoering en resultaat

Op deze locatie is alles aanwezig wat Rosval kan fabriceren: live cooking buffetten, catering keuken, afwasstraten, bars, meubels, Cool-Spot en uiteraard een prachtig Rosval fornuis. Bekijk de foto’s en video’s of kom langs! Van der Valk Hotel Eindhoven heeft na afloop aan ons aangegeven dat ze vooral tevreden zijn over de nauwe samenwerking. Het feit dat ze voor alle faciliteiten met één partij hebben samengewerkt, maakte het project helder en overzichtelijk. 

 

Hotel - Restaurant

Okura Hotel, Amsterdam. Restaurant de Serre*.

Situatie

Okura is een ‘state of the art’ hotel in Amsterdam-Zuid, wij zijn er trots op om dit gerenommeerde vijfsterrenhotel als referentie te mogen noemen. Het hotel was op zoek naar een fornuis van kwaliteit, gezien de teleurstellende ervaringen met het voorgaande fornuis. Via onze partner Van Dorp installaties, is Okura bij Rosval terechtgekomen.

Opdracht

Na enkele bezoeken van de directie in onze fabriek werd ons de opdracht gegeven om een op maat gemaakt wandfornuis te plaatsen. Een Rosval fornuis met inductie zou dé keuze zijn voor Okura. Deze is uiteindelijk geplaatst in Restaurant De Serre.

Uitvoering en resultaat

Voor het management van Okura was het van groot belang dat het fornuis snel geproduceerd zou worden. Ook moest het op korte termijn geplaatst kunnen worden om geen gasten teleur te hoeven stellen. Dat maakte het project een uitdaging, maar snelheid en kwaliteit gaan bij Rosval uitstekend samen. Geheel passend in het concept van het hotel.

Hotel Restaurant

Industrieele Groote Club, Amsterdam

Deze business club heeft een exclusieve Clublounge en een uitstekend restaurant.

Situatie en Opdracht

De voormalige keuken van het restaurant was echter sterk gedateerd. De directie van Koninklijke Industrieele Groote Club heeft in samenspraak met haar chef-kok Remco Hoffmeister een nieuw fornuis ontworpen. Rosval fabriceerde in samenwerking met Van Dorp Installaties dit prachtige fornuis met inductie.

Het bijzondere van dit project was de plaatsing in het pand. Het fornuis is via het raam naar binnen gehesen (zie foto's).