Grootkeuekn projecten internationaal

Rosval projecten internationaal

Op deze pagina vindt u een prachtige selectie van onze internationale grootkeuken projecten die wij hebben gerealiseerd.

 

 

Hotel - Restaurant

Hotel Düsseldorf

Situatie en opdracht

Een prachtig nieuwbouwproject dat in hoog tempo van plan tot realisitatie is volbracht. Hotel Düsseldorf heeft ons uitgedaagd om de nieuwste innovaties door te voeren in het buffet en grootkeuken inrichting.

Uitvoering en resultaat

Naast dat Rosval een prachtig fornuis in de keuken van Hotel Düsseldorf heeft geplaatst. is er ook een groot live cooking buffet geplaatst. Gasten kunnen een 'kijkje in de keuken' nemen als zij langs het buffet lopen. Door deze opstelling staat de kok direct in contact met de gast. Cool-spot is geplaatst in het buffet en ook onze rubberloze koelingen zijn onderdeel van dit project. 

Hotel -Resort 

Buddy Dive, Bonaire

 

Situatie en Opdracht

Rosval is ook buiten de landgrenzen en zelfs overzee actief.  Buddy Dive Resort op Bonaire heeft nu na een grootschalige renovatie een prachtig buffet restaurant met de naam “Ingridients”.

Rosval leverde maatwerk voor dit project door een exclusief Live Cooking buffet te fabriceren en te plaatsen. Het buffet is uitgerust met bak- en grillplaten, inductie wok, pastakoker, au bain-marie en voldoende onderkoeling voor een ruime voorraad. 

Uitvoering en Resultaat

Wat dit project zo uniek maakt, is dat zowel de fabricage als de montage volledig door Rosval is uitgevoerd. Onze vakmensen zijn naar Bonaire gegaan voor de oplevering van het Live Cooking buffet. Het resultaat is uniek zoals zichtbaar is op de foto's.

Een unieke opdracht met een geweldig eindresultaat. De foto’s zeggen genoeg!

 

Hotel -Restaurant 

Schloss Lieser, Duitsland

 

Situatie 

Schloss Lieser  is een prachtig kasteel dat in de stijl van Historisme is gebouwd in het gelijknamige wijndorp Lieser aan de Moezel. Het is het opvallendste historische gebouw in het dorp en staat al sinds 1981 onder monumentenzorg en is in de tussentijd tot werelderfgoed verklaard.

 

Opdracht

Tijdens een grootschalige renovatie plaatste Rosval een complete keukeninrichting met een enorm hoog afwerkingsniveau.