Hotel Stiemerheide

Hotel Stiemerheide

Situatie

Het sfeervolle Hotel Stiemerheide in Genk, uniek gelegen in de Limburgse Kempen, grenzend aan het Maasland is eind jaren ‘80 in de Engelse cottage stijl gebouwd.

Als één van de belangrijkste toegangspoorten van het Nationaal Park Hoge Kempen is het gastvrije Limburgse hotel een oord waar het goed vertoeven is.

Uitvoering

Rosval is gevraagd een nieuw fornuis te maken op exact dezelfde locatie van het oude fornuis met de laatste wensen van chefkok Jeffry van der Kwaak.

Het fornuis is ruim 340 cm lang en zo'n 140 cm breed, is uitgevoerd met onder andere diverse inductie kookplaten, een waterbadgrill, inductie bakplaat en een warmhoudplaat. Mooi detail is het logo van Hotel Stiemerheide met LED verlichting.

De grootste uitdaging was om het oude fornuis te demonteren, af te voeren en vervolgens het Rosval fornuis, wat uit een geheel bestaat in een keer op zijn plek te krijgen. 

Tevens heeft Rosval een koelwerkbank met Easy-Cooling® - rubberloze koeling, mogen leveren.

Dankzij onze eigen ervaren installateurs is het in de nacht van 18 op 19 september 2017 zonder problemen geplaatst. 

Wilt u een kijkje in onze keuken? Wilt u een afspraak met een van onze Projectadviseurs? U bent van harte welkom. Neem gerust contact met ons op voor meer info. 

meer info  contact