Congres Hotel Mons

Congres Hotel Mons kiest voor Rosval

Situatie en opdracht

Congres Hotel Mons is een nieuw hotel en is opgeleverd in begin 2015. Hotel Mons heeft Rosval uitgedaagd om de nieuwste innovaties door te voeren in de grootkeuken.

Restaurant Quai 5 is één van de bekendste restaurants in Mons en dé plek in het hotel om lekker tot rust te komen en te genieten van een heerlijk diner. Op de menukaart van het restaurant staan smakelijke gerechten, uit binnen- en buitenland!

Uitvoering en resultaat

Rosval plaatst een de complete keukeninrichting met o.a. Rosval Topline fornuis met inductiekookplaat, inductiebakplaat, inductie wok, pastacooker, grill plaat en bain marie. Daarnaast is het fornuis voorzien van een doorlopend (naadloos) bovenblad van maar liest 2,5mm dik RVS. 

Een prachtig horeca project op een mooie locatie!

 

Wilt u een kijkje in onze keuken? Wilt u een afspraak met een van onze Projectadviseurs? U bent van harte welkom. Neem gerust contact met ons op voor meer info. 

meer info  contact

 

Grootkeuken projecten Nederland

Rosval projecten Nederland

Op deze pagina vindt u een prachtige selectie van de vele grootkeuken projecten voor de horeca die wij de afgelopen jaren gerealiseerd hebben in Nederland.

Wilt u een kijkje in de keuken? Wilt u een afspraak met een van onze Projectadviseurs? U bent van harte welkom. Neem gerust contact met ons op voor meer info. 

Rosval projecten in uitvoering Nederland: