Brasserie De Post - Geel

Brasserie De Post in Geel

Situatie en opdracht

De twee gedreven horeca uitbaters Katrien en Koen hebben in Geel een nieuw pand tot een heus eetpaleis gemaakt. Het horecakoppel opende op de markt hun nieuwe zaak Brasserie De Post, dezelfde naam als hun vorige zaak. Voor het realiseren van de keuken werd Rosval gecontacteerd. Katrien en Koen, hebben hun ideeën over een goed functionerende keuken door Rosval verder laten uitwerken.

Uitvoering en resultaat

Er werd gekozen voor een geheel op maat gemaakte keuken met onder andere het Rosval inductiefornuis van vijf meter, Cool-Spot werktafel en koeling zonder rubber afdichting 'Easy-Cooling'. De keuken is totaal onderhoudsvriendelijk doordat deze op afgeronde sokkels is geplaatst.

Katrien en Koen heten je van harte welkom in Brasserie De post. Het gezelligste plekje in hartje Geel. Stap binnen in een oase van overheerlijk eten, een gastvrije bediening en leuke babbel!

Wilt u een kijkje in onze keuken? Wilt u een afspraak met een van onze Projectadviseurs? U bent van harte welkom. Neem gerust contact met ons op voor meer info. 

meer info  contact