TIG lasser (fulltime)

Ben jij een professionele TIG lasser? Dan zijn we op zoek naar jou!

Over Rosval

Ruim 30 jaar geleden werd het eerste Rosval-fornuis geproduceerd in onze fabriek in Best. Inmiddels zijn we dé producent van topkwaliteit fornuizen voor de Horeca. Rosval is een Brabants productiebedrijf waarin ca. 35 enthousiaste medewerkers met veel passie werkzaam zijn. Onze medewerkers zijn de sleutel tot ons succes en onze tot nu toe behaalde resultaten waren niet mogelijk zonder de kwaliteiten, initiatieven en toewijding van onze medewerkers.

 
Eén ding is zeker bij Rosval: je zult voor uitdagingen worden gesteld, waardoor je in je kwaliteiten zult groeien. Wij bieden onze mensen de kans om in aanraking te komen met onze dynamische business.
 
Meer informatie over Rosval en haar producten vind je op onze website.
 

De Functie

Na een korte inwerkperiode ga je zelfstandig aan de slag met het assembleren en lassen van complete RVS fornuizen en andere klantspecifieke producten.
 
  • Lassen: Het doen van laswerk in de meest voorkomende lasposities aan de hand van instructies en tekeningen.
  • Plaatwerken: Het maken van lichte tot middelzware constructiedelen van (roestvast) staal en aluminium door middel van verschillende technieken zoals; knippen, buigen, bankwerken, schroeven monteren, slijpen, verlijmen, afwerken en reinigen.
  • Monteren: Montage, plaatsing en onderhoud van apparatuur en constructies.
  • Overige: Alle werkzaamheden die zich in de werkplaats voordoen zoals; onderhoud machines en materialen, schoonmaken en opruimen van de werkplek.
 

Competenties

Vakmanschap, zelfstandig, communicatief vaardig, nauwkeurig, gestructureerd, technisch goed onderlegd en kritisch op eigen werk.

Functie eisen

  • MBO niveau 3 richting metaal
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
  • Relevante en recente werkervaring als TIG lasser
  • Ervaring met tekening lezen is een pré
  • Flexibele, oplossingsgerichte instelling
Wij bieden
 

Rosval biedt een afwisselende en zelfstandige fulltime functie in een collegiale en informele werkomgeving met een no-nonsense cultuur. Je krijgt een passend salaris op basis van je ervaring en opleiding met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden welke geregeld zijn in de CAO metaal & techniek.

Solliciteren?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan je CV en motivatie naar: pz@rosval.nl
 
Wij nemen uiterlijk 2 weken na ontvangst contact met je op over het verloop van de procedure.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.