Service coördinator (fulltime)

Voel jij je thuis in een omgeving waarin klanten, techniek, commercie en collega’s continu om aandacht vragen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Over Rosval

Ruim 30 jaar geleden werd het eerste Rosval-fornuis geproduceerd in onze fabriek in Best. Inmiddels zijn we dé producent van topkwaliteit fornuizen en grootkeukenapparatuur voor de Horeca. Rosval is een Brabants productiebedrijf waarin ca. 50 enthousiaste medewerkers met veel passie werkzaam zijn. Onze medewerkers zijn de sleutel tot ons succes en onze tot nu toe behaalde resultaten waren niet mogelijk zonder de kwaliteiten, initiatieven en toewijding van onze medewerkers.

Eén ding is zeker bij Rosval: je zult voor uitdagingen worden gesteld, waardoor je in je kwaliteiten zult groeien. Wij bieden onze mensen de kans om in aanraking te komen met onze dynamische business.

Meer informatie over Rosval en haar producten vind je op onze website.

De Functie

Als service coördinator ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten met storingen en technische vragen. Je maakt service orders aan, hebt contact met klanten en leveranciers, plant op efficiënte wijze de monteurs in of besteedt het werk uit. Na uitvoering beoordeel je de uitgevoerde werkzaamheden en zorgt ervoor dat deze kunnen worden gefactureerd of verwerkt als garantie. Je ondersteunt de projectleiders, plant en coördineert kleine projecten, maakt offertes voor reparaties/vervanging en onderhoudscontracten, verkoopt onderdelen, coördineert de reparaties van inductie.
 

Competenties

Zelfstandig, communicatief vaardig, nauwkeurig, gestructureerd, klantgericht en technisch goed onderlegd.

Functie eisen

  • MBO niveau 4 richting werktuigbouw en/of elektro
  • Administratief onderlegd
  • Beheersing van de pakketten Excel (vereiste) en Word
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
  • Kennis van de Duitse en Engelse taal
  • Flexibel en een brede interesse in techniek
  • Oplossingsgerichte instelling

Wij bieden

Rosval biedt een afwisselende en zelfstandige fulltime functie in een collegiale en informele werkomgeving met een no-nonsense cultuur. Je krijgt een passend salaris op basis van je ervaring en opleiding met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden welke geregeld zijn in de CAO metaal & techniek.

Solliciteren?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan je CV en motivatie naar: pz@rosval.nl
 
Wij nemen uiterlijk 2 weken na ontvangst contact met je op over het verloop van de procedure.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.