Vacature - Project Adviseur België

Vacature - Project Adviseur België

Over Rosval

Bijna 35 jaar geleden werd het eerste Rosval grootkeuken fornuis voor de Horeca geproduceerd in onze fabriek in Best. Inmiddels zijn we als Brabants familiebedrijf uitgegroeid tot dé grootkeuken producent van topkwaliteit fornuizen voor de top-gastronomie in de Horeca in de Benelux. Rosval is een grootkeukentechniek productiebedrijf met ca. 50 enthousiaste medewerkers met enorme passie voor de (RVS-) grootkeukenproducten die worden gefabriceerd. 

Neem een kijkje op de website voor meer informatie! www.rosval.be

Innovatief

Rosval is een  bedrijf dat innovatie hoog in het vaandel heeft staan. Zo hebben we o.a. prachtige duurzame koelwerkbanken met de laatste innovatieve oplossingen zoals elektronische afsluiting en koelingen zonder rubberen afdichting ‘easy-cooling®’. Een gepatenteerd product dat de in 2016 op de Horeca Expo in Gent & Horecava in Amsterdam de ‘Innovation Award’ heeft gewonnen! Daarnaast behoren onze fornuizen tot dé absoluut top van Europa, zowel in design als kwaliteit.

De Functie

Als Project Adviseur België & Luxemburg ben je verantwoordelijk voor de verkoop van Rosval keukens of delen daarvan in België & Luxemburg,  het onderhouden en beheren van bestaande relaties en de acquisitie van nieuwe relaties.  Je denkt mee en ondersteunt business initiatieven en commerciële acties (beurzen, product demonstraties, netwerk bijeenkomsten etc.)  De werkzaamheden zijn zeer divers en er wordt van je verwacht dat je  eigen initiatief toont. Je rapporteert aan het management.  De kandidaat heeft  reeds commerciële werkervaring  en expertise  in de grootkeuken branche. 

Competenties

Ervaren relatiebouwer, commercieel ingesteld, communicatief vaardig, overtuigingskracht, zelfstandig, service gericht, technisch en organisatorisch goed onderlegd met een representatie voorkomen.

Functie eisen

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk

  • Beheersing van de Franse taal is een absolute pré

  • Kennis van  en ervaring in de grootkeuken markt in België & Luxemburg

  • Een  breed netwerk in de grootkeuken branche en hospitality is een pré

  • Je bent commercieel erg sterk, met een track record in acquisitie

  • Goede beheersing van MS Office

  • Kennis van en ervaring met het lezen van AutoCAD tekeningen

  • Flexibele instelling, geen negen tot vijf mentaliteit

Wij bieden

Rosval biedt een collegiale, informele werkomgeving met een open no-nonsense cultuur. Het is een afwisselende en zeer zelfstandige fulltime functie. Je krijgt een passend salaris bij je ervaring, leeftijd  en opleiding en uitstekende cao (Metaal & Techniek). Daarnaast bieden we een auto van de zaak, laptop, IPad & IPhone.

Solliciteren?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan je CV, motivatie en salarisindicatie naar: pz@rosval.nl  Wij nemen uiterlijk 2 weken na ontvangst contact met je op over het verloop van de procedure.