Vacature Constructeur/werkvoorbereider

Voel jij je thuis in een omgeving waarin klanten, techniek, commercie en collega’s continu om aandacht vragen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Over Rosval

Ruim 30 jaar geleden werd het eerste Rosval-fornuis geproduceerd in onze fabriek in Best. Inmiddels zijn we dé producent van topkwaliteit fornuizen en grootkeukenapparatuur voor de Horeca. Rosval is een Brabants productiebedrijf waarin ca. 50 enthousiaste medewerkers met veel passie werkzaam zijn. Onze medewerkers zijn de sleutel tot ons succes en onze tot nu toe behaalde resultaten waren niet mogelijk zonder de kwaliteiten, initiatieven en toewijding van onze medewerkers.

Eén ding is zeker bij Rosval: je zult voor uitdagingen worden gesteld, waardoor je in je kwaliteiten zult groeien. Wij bieden onze mensen de kans om in aanraking te komen met onze dynamische business.

Meer informatie over Rosval en haar producten vind je op onze website.

De Functie

Als constructeur/werkvoorbereider dien je na een gedegen inwerkperiode zelfstandig in staat te zijn om projecten en orders voor te bereiden, het technisch tekenwerk te maken en het materiaal uit te trekken.

 

Competenties

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een pro actieve persoon met structuur en een goed georganiseerde, zelfstandige werkhouding.

Functie eisen

  • Zelfstandig projecten en orders voorbereiden
  • Het maken van technisch tekenwerk voor laser, zetbank en lasser/plaatwerkers (monteurs)
  • Uittrekken van materiaal
  • Nieuwe producten construeren en ontwerpen
  • Bestaande producten verbeteren

Wij bieden

Rosval biedt een collegiale, informele werkomgeving met een no-nonsense cultuur. Het is een afwisselende en zelfstandige fulltime functie. Je krijgt een salaris passend bij je ervaring en opleiding en uitstekende cao (Metaal & Techniek).

Solliciteren?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan je CV en motivatie naar: pz@rosval.nl

Wij nemen uiterlijk 2 weken na ontvangst contact met je op over het verloop van de procedure.