Vacatures bij Rosval

Werken bij Rosval - Vacatures

Rosval is een grootkeukentechniek productiebedrijf met ca. 50 enthousiaste medewerkers met enorme passie voor de (RVS-)grootkeukenproducten die worden gefabriceerd. Veel medewerkers werken al geruime tijd bij dit mooie Brabantse familiebedrijf.

Met trots laten wij u weten dat we onszelf ook een erkend leerbedrijf mogen noemen, met enthousiaste werk-leer studenten en stagiaires. 

sbb beeldmerk websit Rosval

Indien u vragen heeft over eventuele openstaande vacatures, dan kunt u direct contact opnemen.

meer info 

Onze medewerkers zijn de sleutel tot ons succes en onze tot nu toe behaalde resultaten waren niet mogelijk zonder de kwaliteiten, initiatieven en toewijding van onze medewerkers.
 
Eén ding is zeker bij Rosval: je zult voor uitdagingen worden gesteld, waardoor je in je kwaliteiten zult groeien. Wij bieden onze mensen de kans om in aanraking te komen met onze dynamische business. 
 
We zijn altijd op zoek naar talentvolle mensen. Dus ook al hebben we momenteel geen vacatures, horen wij toch graag van je. Download alvast hier onze grootkeukentechniek brochure.
 

Voor actuele vacatures, zie hieronder:

Als je denkt dat jij degene bent die wij zoeken, stuur dan je CV met motivatie naar pz@rosval.nl en we zullen met plezier en aandacht kijken of we een passende functie voor je beschikbaar hebben.