Vacatures bij Rosval

Werken bij Rosval - Vacatures

Rosval is een grootkeukentechniek productiebedrijf met ca. 50 enthousiaste medewerkers met enorme passie voor de (RVS-)grootkeukenproducten die worden gefabriceerd. Veel medewerkers werken al geruime tijd bij dit mooie Brabantse familiebedrijf.

Met trots laten wij u weten dat we onszelf ook een erkend leerbedrijf mogen noemen, met enthousiaste werk-leer studenten en stagiaires. 

sbb beeldmerk websit Rosval

Indien u vragen heeft over eventuele openstaande vacatures, dan kunt u direct contact opnemen.

Onze medewerkers zijn de sleutel tot ons succes en onze tot nu toe behaalde resultaten waren niet mogelijk zonder de kwaliteiten, initiatieven en toewijding van onze medewerkers.
 
Eén ding is zeker bij Rosval: je zult voor uitdagingen worden gesteld, waardoor je in je kwaliteiten zult groeien. Wij bieden onze mensen de kans om in aanraking te komen met onze dynamische business. 
 
We zijn altijd op zoek naar talentvolle mensen. Dus ook al hebben we momenteel geen vacatures, horen wij toch graag van je. Download alvast hier onze grootkeukentechniek brochure.
 

Voor actuele vacatures, zie hieronder:

Als je denkt dat jij degene bent die wij zoeken, stuur dan je CV met motivatie naar pz@rosval.nl en we zullen met plezier en aandacht kijken of we een passende functie voor je beschikbaar hebben.

 

CNC zetter / kanter (fulltime)

Ben jij een professionele CNC zetter / kanter? Dan zijn we op zoek naar jou!

Over Rosval

Ruim 30 jaar geleden werd het eerste Rosval-fornuis geproduceerd in onze fabriek in Best. Inmiddels zijn we dé producent van topkwaliteit fornuizen voor de Horeca. Rosval is een Brabants productiebedrijf waarin ca. 35 enthousiaste medewerkers met veel passie werkzaam zijn. Onze medewerkers zijn de sleutel tot ons succes en onze tot nu toe behaalde resultaten waren niet mogelijk zonder de kwaliteiten, initiatieven en toewijding van onze medewerkers.
 
Eén ding is zeker bij Rosval: je zult voor uitdagingen worden gesteld, waardoor je in je kwaliteiten zult groeien. Wij bieden onze mensen de kans om in aanraking te komen met onze dynamische business.
 
Meer informatie over Rosval en haar producten vind je op onze website.
 

De Functie

In deze functie draag je zorg voor het zelfstandig programmeren, instellen en bedienen van een CNC gestuurde kantbank. Daarnaast bestaan de werkzaamheden van een CNC Kanter uit het nauwkeurig lezen van de werkopdracht en de tekening, het controleren of benodigde materialen, tekeningen en documenten aanwezig zijn, het uitvoeren van tussentijdse en eindcontroles op het product. Je zult je bezig houden met het bewerken van dun RVS plaatmateriaal.

Competenties

Vakmanschap, zelfstandig, communicatief vaardig, nauwkeurig, gestructureerd, technisch goed onderlegd en kritisch op eigen werk.

Functie eisen

  • MBO niveau 3 richting metaal
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
  • Relevante en recente werkervaring als zelfstandig CNC zetter/kante
  • Ervaring met SafanDarley kantbank is een pré
  • Ervaring met tekening lezen
  • Flexibele, oplossingsgerichte instelling

Wij bieden

Rosval biedt een afwisselende en zelfstandige fulltime functie in een collegiale en informele werkomgeving met een no-nonsense cultuur. Je krijgt een passend salaris op basis van je ervaring en opleiding met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden welke geregeld zijn in de CAO metaal & techniek.

Solliciteren?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan je CV en motivatie naar: pz@rosval.nl
 
Wij nemen uiterlijk 2 weken na ontvangst contact met je op over het verloop van de procedure.