Rosval service 

Onze Service

Vanaf het allereerste contact, de ontwerpfase, tot en met de oplevering en montage kenmerkt Rosval zich door uitzonderlijke service en gastvrijheid. We anticiperen, overtreffen verwachtingen, komen beloftes na, maar denken vooral graag met u mee. Wat wilt u nu echt? En hoe kunnen we u daar het beste in voorzien? Dat zijn vragen die ons bezighouden.

Duidelijkheid staat bij Rosval voorop. U wilt immers weten waar u voor kiest! Dit doen we door een combinatie van 2D- en 3D-ontwerpen, een passende aanbieding, duidelijke productomschrijvingen en gespecificeerde prijzen. Zo zorgen we er samen voor dat uw budget blijft gewaarborgd en u exact weet waar u uw geld aan uitgeeft.

Contracten in onderhoud en service

U krijgt kwaliteit, dat beloven we! U kunt er echter ook voor kiezen om langer van de service van Rosval te genieten. Door na aanschaf van uw fornuis gebruik te maken van onze service, waarborgt u de kwaliteit op langere termijn. Hiermee verlengen we de levensduur van het fornuis en wordt de kans op tussentijdse storingen tot een minimum beperkt. Wij hebben gekwalificeerde en zeer gastvrije monteurs in dienst die altijd tot uw beschikking staan. U bent immers onze gast!