Rosval, onze grootkeuken prodcuten

Onze grootkeuken producten

Handgemaakte grootkeuken fornuizen op maat

...dat is onze passie! Het Rosval fornuis kan gefabriceerd worden als eiland- of wandopstelling. U kunt kiezen uit vele opties om het fornuis geheel naar uw behoefte en wens te laten maken. Uw recept is ons gerecht! Heeft u interesse in een semiprofessionele keuken? Ook als particulier kunt u hiervoor bij ons terecht. Rosval behoort tot de top 3 in Europa als fabrikant van handgemaakte kwaliteitsfornuizen.

Koelingen & Koeltechniek

...zijn onmisbaar in de keuken! Behalve kookvoorzieningen vervaardigt Rosval ook koeltechnische grootkeukenapparatuur. Wij hebben prachtige duurzame koelwerkbanken met de laatste innovatieve oplossingen zoals elektronische afsluiting en koelingen zonder rubberen afdichting. Wij garanderen een lange levensduur!

RVS à la carte

...is ons specialisme! Rosval staat bekend als dé echte roestvrijstaal fabrikant met een lange levensduur gegarandeerd! Wij produceren, leveren en installeren roestvrijstalen onderdelen voor de grootkeuken, horeca en instellingen.

Lees meer over onze grootkeukenproducten of bekijk de video voor de mogelijkheden! Wilt u een offerte aanvragen of onderdelen bestellen, dan kan dat door middel van ons bestelformulier.

Heeft u vragen of wilt u een kijkje in onze keuken? Neem gerust contact met ons op.

Download alvast hier onze grootkeukentechniek brochure.