Rosval, ons verhaal

Ons verhaal; van fornuis naar grootkeuken

In 1985 werd het eerste Rosval grootkeuken fornuis voor de Horeca geproduceerd in onze fabriek in Best. Inmiddels zijn we als familiebedrijf uitgegroeid tot dé grootkeuken producent van topkwaliteit fornuizen voor de top-gastronomie in de Horeca.

Uw ideeën, visie en eisen gecombineerd met jarenlange ervaring en oog voor detail vormen het juiste recept voor een handgemaakt grootkeuken fornuis voor de Horeca. Al sinds jaar en dag lopen we voorop in de ontwikkeling en productie van roestvrijstaal (RVS) producten voor de grootkeukentechniek. En dat doen we met passie! Kwaliteit en maatwerk, dat is wat we beloven! 

Rosval richt zich op het midden en hoog segment in de Horeca, denk daarbij aan restaurants, hotels, strandpaviljoens, patisserie, traiteurs, bedrijfsrestaurants, slagerijen en instellingen. Naast grootkeuken fornuizen en koelwerkbanken met rubberloze lades en deuren Easy-Cooling® maken we o.a. ook barren en (live Cooking) buffeten. Ook voor een 'semi professioneel' fornuis kunt u bij ons terecht. 

Wilt u een kijkje in de keuken? U bent van harte welkom. Neem gerust contact met ons op. Wilt u een offerte aanvragen of onderdelen bestellen, dan kan dat door middel van ons bestelformulier.  

Download alvast hier onze grootkeukentechniek brochure.

Bekijk onze video