Stand alone producten

Stand alone producten

Een aantal van onze producten is ook beschikbaar als stand alone. Dat betekent dat het product op zichzelf staat en dus niet wordt ingebouwd. Naast stand alone heeft Rosval ook drop-inn units (bak -en grillplaten en waterbad grill)

Rosval levert diverse stand alone producten:

  •     Rosval inductie wok
  •     Rosval waterbad grill
  •     Rosval inductie bakplaat

Wilt u een kijkje in de keuken? Wilt u een afspraak met een van onze Projectadviseurs? U bent van harte welkom. Neem gerust contact met ons op voor meer info. 

meer info  contact

Inductie wok

Onze stand alone wok is een inductie wok, ideaal voor buffetten. Hiervoor is wel een speciale wokpan nodig.

Technische specificaties


 

Waterbad grill

Een uniek en eigen product! Dat is de Rosval waterbad grill. Het waterbad zorgt voor een hoge vochtigheidsgraad, waardoor het product vochtig blijft en een maximaal volume gewaarborgd is. Wanneer u specerijen toevoegt aan het waterbad, krijgen producten een unieke smaak. De grills zijn van 2, 3 of 4 elementen te voorzien en verkrijgbaar in twee dieptematen t.w. 310 mm en 490 mm. Binnenkort hebben wij een shop waar u onderdelen en stand alone producten kunt aanschaffen.

* Drop-inn waterbad grills kunnen worden ingebouwd in ieder fornuis, tafel of buffet

Technische specificaties

website 202
 

Inductie bakplaat    

De stand alone optie kunt u overal plaatsen in uw keuken! Bij onze inductie bakplaten kunt u producten direct op de bakplaat bereiden. De RVS bakplaat is binnen 3,5 minuut op een temperatuur van 230 graden en daardoor uitermate geschikt voor het à la carte restaurant. Ook blijft de bakplaat op de gewenste temperatuur. Dat maakt de bakplaten van Rosval uniek! Zelfs wanneer u hem helemaal bedekt met koude producten, fluctueert de temperatuur nooit meer dan 1 à 2 graden. 

Technische specificaties