Mibrasa houtskooloven, echt ambachtelijk

Mibrasa is een gesloten houtskooloven!

Volgens de trends van Talkin’ Food domineert vuur een compleet nieuwe generatie restaurants. Zuiverende vlammen die likken aan ons ambachtelijke eten, want wat is er mooier dan je eigen voedsel ambachtelijk te zien garen rondom zoiets authentieks als écht vuur?

De houtskool oven van Mibrasa speelt in op deze 'ambachtelijke' trend. Dit apparaat zorgt voor heerlijke geuren in uw restaurant, eigenheid in gerechten en/of op de menukaart en authentieke smaken van vis, vlees en zelfs brood!

Wilt u een kijkje in de keuken? Wilt u een afspraak met een van onze Projectadviseurs? U bent van harte welkom. Neem gerust contact met ons op voor meer info. 

meer info  contact

Klik op de afbeelding voor de Mibrasa brochure incl. specificaties!

Technische specificaties

Mibrasa is een gesloten houtskooloven. Door middel van een schuifsysteem kan iedere (chef)kok de luchtstroom perfect controleren, waardoor de temperatuur geheel onder controlegehouden kan worden. Het houtskool wordt hierdoor effiënter benut.  Deze houtskool oven geeft een unieke rooksmaak aan het product. Doordat de deur werkt met een contragewicht, is het zeer gebruiksvriendelijk. Een andere element waar goed over nagedacht is , is dat aslade aan de voorzijde te is geplaatst waardoor er gemakkelijk is om het schoon te houden.

Overige informatie

Standaard meegeleverde accessoires :

  1. 1 Grill rek
  2. 1 Tang
  3. 1 Pook
  4. As-schep
  5. Borstel

Niet standaard meegeleverd: 

Firebreak : hiermee wordt voorkomen dat eventuele vonken in het afzuigkanaal terecht komen
Deze wordt dringend geadviseerd bij te bestellen. Dit kan via de accessoire lijst.

Extra Grill rek kan gebruikt worden voor meer afzet ruimte binnen de houtskooloven.