Grills, in diverse soorten en maten

De grill is onmisbaar in de professionele keuken. Rosval heeft drie soorten grills in haar standaard assortiment. U kunt kiezen voor stand alone of inbouw;

  • Rosval waterbad grills (Inbouw & stand alone verkrijgbaar)
  • Rosval lavasteen grills (Inbouw alleen mogelijk in een Rosval fornuis)
  • Rosval grillplaten (Niet stand alone verkrijgbaar)

Waterbad grill

Dit is een uniek Rosval product. Het waterbad zorgt voor een hoge vochtigheidsgraad, waardoor het product vochtig blijft en een maximaal volume gewaarborgd is. Wanneer u specerijen toevoegt aan het waterbad, krijgen producten een unieke smaak. De grills zijn van 1, 2, 3 of 4 elementen te voorzien en verkrijgbaar in twee dieptematen, namelijk 310 mm en 490 mm. 

Aromatic grill

De combinatie van het waterbad, houtsnippers en de afsluitkap maakt deze Rosval Aromatic Grill uniek.

Vlees, vis en gevogelte worden op een hoge temperatuur gegrilld. De water-bak zorgt ervoor dat het product mals en sappig blijft, de structuur behouden blijft en de houtmost zorgt voor het bijzondere aroma. Fraai van uiterlijk! 220 volt

Op dit moment de volgende kleur afsluitkappen mogelijk.

  • RVS

Wilt u een kijkje in de keuken? Wilt u een afspraak met een van onze Projectadviseurs? U bent van harte welkom. Neem gerust contact met ons op voor meer info. 

meer info 

Technische specificaties

Drop-inn

01

Stand alone

02

Grillplaat

De grill zoals u hem gewend bent, een apparaat waar u op kunt rekenen in uw keuken! Wij maken de bewuste keuze om alleen hoogwaardige kwaliteit af te leveren. De grill is dan ook gefabriceerd uit hard verchroomd staal en de temperatuur kan zeer nauwkeurig digitaal ingesteld worden en is gemakkelijk af te lezen.

Technische specificaties