Frituren, doe je met friteuses en vetfilter installatie van Rosval

Wij bieden elektrische en gas friteuses van drie verschillende merken; Kiremko, Salvis en Mareno. Elke friteuse heeft een aparte temperatuurregeling tussen 90° - 200° C. De één wordt met een thermostaat geregeld, de ander weer met een frituurcomputer waar bijvoorbeeld baktijden in geprogrammeerd kunnen worden. Een en ander is afhankelijk van uw keuze. Ook kunt u ervoor kiezen om een vetfiltersysteem in te laten bouwen. Dit zal u op jaarbasis veel kosten besparen op frituurvet. 

 

Technische specificaties

Gas friteuses

Door Kiremko worden gas friteuses geleverd. De friteuses van Kiremko hebben een hoog rendement en zijn zuinig in vetgebruik. U kunt bij deze friteuses een vetfiltersysteem in laten bouwen. 

Type

HR Friteuse Kiremko

RFRK - 2m

Uitvoering

1 pan

2manden

Vetinhoud 25 kg
Afbakcapaciteit 65kg per uur
Belasting 30kW
Rendement 92%
Afmeting in mm. 413x690


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elektrische friteuses

Mareno en Kiremko leveren ons elektrische friteuses. De elektrische friteuses van Kiremko hebben een grotere vetinhoud en bij deze friteuses is een automatische vetfiltersysteem een extra optie.

 

Vetfilter installatie

Indien u kiest voor het laten inbouwen van een vetfilterinstallatie, zult u zien dat u veel geld bespaart op frituurvet. Bij Rosval friteuses bouwen we een automatische vetfilter installatie in met gescheiden afvoer-, en retourleiding. Op deze manier komen vervuild en gefilterd vet nooit met elkaar in aanraking. Het filtersysteem is voorzien van een zeer fijn RVS-filter, waarover filterpoeder wordt gestrooid. Door de frituurolie 5 minuten automatisch rond te pompen, is er een optimale contacttijd met het filterpoeder, waardoor de kleinste vervuiling in het vet of olie wordt verwijderd. Daarnaast kunt u vervuild frituurvet wegpompen in de daartoe behorende vet afvalbak door middel van een aan te koppelen slang of vast aangesloten wegpompleiding.