Fornuizen voor de grootkeuken van Nederlandse bodem

Fornuizen voor de grootkeuken van Nederlandse bodem

Grootkeuken fornuizen van Rosval en de top van de gastronomie gaan hand in hand. We hebben sinds 1985 honderden grootkeuken fornuizen mogen plaatsen in de HORECA, bij zeer gerenommeerde hotels, restaurants en bij instellingen. Voor referenties zie onze Projecten pagina. Rosval staat voor maatwerk. Uw recept is ons gerecht! U bepaalt zelf de beste indeling op basis van uw eigen werkwijze en manier van prepareren. U kunt een keuze maken uit vele combinaties en indelingsmogelijkheden.

Het Rosval grootkeuken fornuis is voorzien van een doorlopend (naadloos) bovenblad van maar liefst 2,5 mm dik RVS. Bovendien wordt alles handmatig gelast en gepolijst. Hieronder ziet we u een overzicht van de keuzes die u heeft in de boven- en onderbouw. Het fornuis kan eventueel geplaatst worden als eiland- of wandopstelling.

Neem hier direct contact met ons op. Of mail ons!

In de bovenbouw kunt u kiezen uit een combinatie van:

In de onderbouw kunt u kiezen uit:

 

Semiprofessioneel fornuis

Met Rosval “pro at home” maken we het voor u mogelijk om ook thuis uitstekend vakmanschap te bereiken. Onze fornuizen uit dezelfde oerdegelijke, roestvrijstalen materialen worden eveneens volledig naar uw wensen ontworpen en geplaatst, zowel als eiland- of wandopstelling.