Bakplaten van top kwaliteit

Voor het bakken van meerdere hoeveelheden vlees- en/of visproducten binnen een korte periode zijn bakplaten zeer geschikt. Onze bakplaten zorgen voor snelle opwarming en homogene bakresultaten.

Wij hebben diverse bakplaten in ons assortiment:

  • Rosval inductie bakplaten
  • Rosval combi bak- en grillplaten
  • Rosval chroom bakplaten

Inductie bakplaat

Bij onze inductie bakplaten kunt direct op de bakplaat bakken. De RVS bakplaat is binnen 3,5 minuut op een temperatuur van 230 graden en daardoor uitermate geschikt voor het à la carte restaurant. Ook blijft de bakplaat op de gewenste temperatuur en dat maakt de bakplaten van Rosval uniek! Zelfs wanneer u de bakplaat helemaal bedekt met koude producten, fluctueert de temperatuur slechts tussen de 1 tot 2 graden. U kunt kiezen voor een stand alone en/of inbouw. De bakplaat kan geleverd worden in afmetingen van 15, 65, 100 en 150 mm diep. De diepere uitvoeringen zijn voorzien van een afsluitstop in de afvoer waardoor u de bakplaat in een handomdraai geschikt maakt als braadslede.

Wilt u een kijkje in de keuken? Wilt u een afspraak met een van onze Projectadviseurs? U bent van harte welkom. Neem gerust contact met ons op voor meer info. 

meer info  contact

Technische specificaties

 

Combi bak- en grillplaat

De combinatie bak- en grillplaat werkt uitermate efficiënt wanneer u producten op de menukaart heeft staan die verschillende, soms uiteenlopende, bereiding nodig hebben. Daarom hebben we de combinatie bak- en grillplaat al in vele professionele keukens geïnstalleerd.

Technische specificaties

 

Chroom bakplaten

De chroom bakplaat van Rosval heeft twee maatvoeringen die ingebouwd kunnen worden in uw fornuis. Deze bakplaat is hard verchroomd en zorgt voor maximale contactwarmte met de producten en daardoor voor minimale stralingswarmte in uw keuken. De bakplaat is snel op de gewenste temperatuur en zorgt voor snelle bereiding van producten.

Technische specificaties