Koel- & vrieswerkbanken

Koelwerkbanken

Rosval loopt ver vooruit in innovatieve ontwikkeling van koelinstallaties en toepassingen bij koel -en gardewerkbanken. Door het maatwerk worden grote besparingen bereikt op het gebied van reiniging, energie en onderhoudskosten. In de koelingen en koelinstallaties van Rosval hebben we de meest innovatieve technieken ingebouwd.

  • Koellades zonder rubber afdichting: één van onze uitvindingen!
  • Ontdooiing op een door u aangegeven tijdstip
  • Milieuvriendelijke koudemiddelen
  • Elektronische thermostaat met digitale temperatuuraanduiding
  • Mogelijkheid tot het laten plaatsen van een centrale vergrendeling. U kunt dan met 1 sleutel alle koellades afsluiten!

Rosval heeft ervaren koeltechnische installateurs in dienst. Bovendien zijn we in bezit van F-gassen certificatie en de PED (warenwet besluit drukapparatuur). De F-gassen certificering en de PED zijn beide Europese regelgeving en gelden in heel Europa. Download HIER het certificaat.

F Gassen Dekra Rosval Grootkeukens

*De F-gassen verordering geeft aan hoe, door wie en hoe vaak onderhoud en reparaties uitgevoerd moeten worden.

*In de PED staat omschreven waaraan een installatie moet voldoen met betrekking tot ontwerp, samenstellen en in bedrijf stellen van een koelinstallatie. Tevens staan hierin richtlijnen over de documentatie van een installatie. Bron: http://www.stek.nl

Vrieswerkbanken

Onze vrieswerkbanken zijn RVS werkbanken met ingebouwde vriezers. Deze worden op maat gemaakt aan de hand van uw wensen. De vrieswerkbanken worden gefabriceerd met zowel lades als deuren.  

Wilt u een kijkje in de keuken? Wilt u een afspraak met een van onze Projectadviseurs? U bent van harte welkom. Neem gerust contact met ons op voor meer info. 

meer info  contact