Chill - grootkeuken koeling producten

Rosval loopt ver vooruit in innovatieve ontwikkeling van grootkeuken koelinstallaties en toepassingen bij koel -en gardewerkbanken voor de Horeca. Door het maatwerk worden grote besparingen bereikt op het gebied van reiniging, energie en onderhoudskosten. In de koelingen en koelinstallaties van Rosval hebben we de meest innovatieve technieken ingebouwd.

  • Koellades zonder rubber afdichting: één van onze uitvindingen!
  • Ontdooiing op een door u aangegeven tijdstip
  • Milieuvriendelijke koudemiddelen
  • Elektronische thermostaat met digitale temperatuuraanduiding
  • Mogelijkheid tot het laten plaatsen van een centrale vergrendeling. U kunt dan met 1 sleutel alle koellades afsluiten!

Rosval heeft ervaren grootkeuken koeltechnische installateurs in dienst. Bovendien zijn we in bezit van F-gassen certificatie en de PED (warenwet besluit drukapparatuur). De F-gassen certificering en de PED zijn beide Europese regelgeving en gelden in heel Europa. Download HIER het certificaat. Rosval is uiteraard ook lid van de NVKL. De NVKL is de brancheorganisatie voor luchtbehandeling en koudetechniek.

F Gassen Dekra Rosval Grootkeukens 

*De F-gassen verordering geeft aan hoe, door wie en hoe vaak onderhoud en reparaties uitgevoerd moeten worden.

*In de PED staat omschreven waaraan een installatie moet voldoen met betrekking tot ontwerp, samenstellen en in bedrijf stellen van een koelinstallatie. Tevens staan hierin richtlijnen over de documentatie van een installatie. Bron: http://www.stek.nl

Op deze pagina vindt u alle grootkeuken informatie over koel- & vrieswerkbanken, koelcellen, gardekoelingen, buffetkoelingen, Easy-Cooling®, rubberloze koeling van Rosval en Cool-Spot voor de Horeca.

Chill, grootkeuken koeling producten

Wilt u een kijkje in de keuken? Wilt u een afspraak met een van onze Projectadviseurs? U bent van harte welkom. Neem gerust contact met ons op voor meer info. 

meer info contact

Rosval heeft productcategorieën toegepast waaronder u onze producten kunt vinden. 

  • Cook: Rosval producten die ingebouwd kunnen worden in Rosval fornuizen
  • Chill: Koeltechnische producten
  • Non- cooking: RVS meubelen en/of toebehoren van de keukeninrichting
  • Front Cooking: Rosval is specialist in het ontwerpen en produceren van Live Cooking Buffetten.