Onze grootkeuken producten

Handgemaakte grootkeuken fornuizen op maat

...dat is onze passie! Het Rosval fornuis kan gefabriceerd worden als eiland- of wandopstelling. U kunt kiezen uit vele opties om het fornuis geheel naar uw behoefte en wens te laten maken. Uw recept is ons gerecht! Heeft u interesse in een semiprofessionele keuken? Ook als particulier kunt u hiervoor bij ons terecht. Rosval behoort tot de top 3 in Europa als fabrikant van handgemaakte kwaliteitsfornuizen.

Koelingen & Koeltechniek

...zijn onmisbaar in de keuken! Behalve kookvoorzieningen vervaardigt Rosval ook koeltechnische grootkeukenapparatuur. Wij hebben prachtige duurzame koelwerkbanken met de laatste innovatieve oplossingen zoals elektronische afsluiting en koelingen zonder rubberen afdichting. Wij garanderen een lange levensduur!

RVS à la carte

...is ons specialisme! Rosval staat bekend als dé echte roestvrijstaal fabrikant met een lange levensduur gegarandeerd! Wij produceren roestvrijstalen onderdelen voor de grootkeuken, horeca en instellingen.

We laten u graag kennismaken met onze grootkeuken producten en mogelijkheden. Voor uw gemak hebben we ze onderverdeeld in de volgende product groepen: