Restaurant La Source, Domaine La Butte aux Bois kiest voor Rosval

Domaine La Butte aux Bois, restaurant La Source kiest voor Rosval

Restaurant La Source

Het gastronomische Restaurant La Source heeft twee Michelin-sterren en een Gault & Millau score van 17/20 punten en behoort tot België ’s beste restaurants. Restaurant La Source is gevestigd in het vijf sterren Hotel Domaine La Butte aux Bois en is onderdeel van Relais & Châteaux hotels in België.

Chef-kok Ralf Berendsen serveert de mooiste creaties van de haute cuisine om te bewijzen dat tegenpolen elkaar aantrekken, en dat wereldwijde culinaire invloeden samen kunnen komen in perfecte harmonie. Fijnproevers maken regelmatig een bedevaart naar het twee Michelin-sterrenrestaurant in Lanaken om zich te laten verwennen met gerechten van de chef.

Keuze voor Rosval

De keuze voor Rosval is als de keuze voor een nieuw recept. Je probeert en proeft net zo lang tot het perfect is. Rosval bleek in staat als enige partij zich te kunnen aanpassen aan al onze wensen, aldus Chef-kok Ralf Berendsen. Gezamenlijk met de directie van La Butte aux Bois en Rosval zijn we tot de meest optimale routing van onze nieuwe keuken gekomen en kunnen niet wachten totdat deze geïnstalleerd wordt begin 2019.

Horeca Expo - Gent & Horecava - Amsterdam

Leuk om te vermelden is dat het nieuwe fornuis zal pronken op de Rosval stand tijdens de Horeca Expo te Gent van 18 - 22 november en de Horecava te Amsterdam van 7 - 10 januari.

Wilt u een kijkje in de keuken? Wilt u een afspraak met een van onze Projectadviseurs? U bent van harte welkom. Neem gerust contact met ons op voor meer info.