Beurzen & Events

Beurzen & Events van Rosval 

Ieder jaar is Rosval aanwezig op diverse nationale & internationale beurzen om u te laten kennismakien met de grootkeukenproducten van Rosval.

In 2016 hebben we op de Horecava in Amsterdam en Horeca Expo in Gent de Innovatieprijs gewonnen hebben met ons rubberloze Easy Cooling® systeem. Daar zijn we trots op!

Horecava te Amsterdam

Om de gast van vandaag én morgen te verleiden, moeten ondernemers een stapje bij zetten. Wie zijn zaak toekomstbestendig wil maken, kijkt verder dan het verzorgen van eten, drinken of een overnachting. Het draait om persoonlijke aandacht en het regisseren van de ultieme gastbeleving. Een beleving waarbij alle zintuigen geprikkeld worden en met elkaar in harmonie zijn. Zodat je de gast in zijn ziel raakt en zijn hart verovert met een perfect product en dito service.

De volgende editie is van 13 - 16 jan. 2020

Horeca Expo te Gent (B)

Horeca Expo is al meer dan 28 jaar de grootste totaalbeurs voor de Belgische horecasector en grootkeukens. Met een kwalitatief, innovatief en authentiek totaalaanbod staat de top binnen elk segment in de spots. 

Naast vraag en aanbod, biedt Horeca Expo een veelbelovend programma: culinaire wedstrijden met jonge ambitieuze topchefs, workshops met de beste barista's en thee-experten, trend talks door sterke innovatieve bedrijven, demonstraties door sterrenchefs en seminaries door organisaties met expertise in en een hart voor horeca. 

De volgende editie is van 17 - 21 nov. 2019