Projectadviseur België & Luxemburg - David Van Der Heyden

Projectadviseur België & Luxemburg - David Van Der Heyden

Graag stellen we David Van Der Heyden aan u voor. David is vanaf maandag 2 juli 2018 onze Projectadviseur voor België & Luxemburg.

David Van Der Heyden Rosval

David is na zijn koksopleiding (VTI) in Leuven aan de slag gegaan als kok. Naast zijn baan als kok heeft hij de opleiding tot HACCP-Controleur (Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen)  en een verkoopcursus bij de VDAB (Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding ) gevolgd. Na ruim tien jaar als kok te hebben gewerkt is David als projectadviseur in de grootkeuken branche aan de slag gegaan in België.

We zijn ervan overtuigd met de komst van David, Rosval verder op de ‘kaart’ te kunnen zetten in België & Luxemburg.

U zult begrijpen dat David de komende tijd nodig heeft om Rosval te leren kennen, daarnaast zal de focus liggen bij het oppakken van de huidige leads en prospects.

Indien u behoefte heeft aan een kennismakings- en/of adviesgesprek alvorens David in de gelegenheid is u te contacteren, aarzel dan niet om David direct middels onderstaande contactgegevens te benaderen.

David Van Der Heyden

Projectadviseur België & Luxemburg

M :       +32(0)4 9064 4836

E :        david.vanderheyden@rosval.be

W :       www.rosval.be

We wensen David veel plezier en succes.

Wilt u een kijkje in de keuken? Wilt u een afspraak met een van onze Projectadviseurs? U bent van harte welkom. Neem gerust contact met ons op voor meer info. 

meer info  contact