La Fabrique - Best 

Rosval en pop-up restaurant La Fabrique in Best

Neem een markante plek met een rijke geschiedenis. Voeg daar een aantal topkoks met naam en faam aan toe. En neem tot slot een flinke dosis passie en een vleugje charity. Dat zijn de ingrediënten voor La Fabrique. Een exclusief pop-up-restaurant dat van 8 tot en met 11 december 2017 haar deuren opende in de voormalige Bata-fabriek in Best.

Vakantiehuis De Sprinkhaan

La Fabrique had geen winstoogmerk en heeft daarom een goed doel aan het pop-uprestaurant verbonden. De totale opbrengst van alle vier de avonden is naar Vakantiehuis De Sprinkhaan gegaan.Een stichting die als doel heeft om kinderen en (jong)volwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijk beperking een leuke vakantie te geven in een fijne omgeving. Dit was overigens niet mogelijk geweest zonder de hulp van vele vrienden, koks, vrijwilligers, restaurants en sponsoren die zich vrijwel belangeloos inzetten om van La Fabrique een succes te maken.

Grootkeuken Partners

Rosval is er samen met haar partners, Rational, Winterhalter & Alto-Shaam in geslaagd een groot deel van de keuken geheel belangeloos in te richten voor La Fabrique. We zijn er daarom trots op een positieve bijdrage te hebben kunnen leveren en danken uiteraard onze partners, die op ons verzoek hetzelfde hebben gedaan. 

Wilt u een kijkje in de keuken? Wilt u een afspraak met een van onze Projectadviseurs? U bent van harte welkom. Neem gerust contact met ons op voor meer info. 

 

meer info  contact