Antwerpen Proeft

Rosval Production & Development B.V. stelt Cool Spot meubel & grootkeuken fornuis beschikbaar tijdens Antwerpen Proeft.

Van 28 april tot en met 1 mei 2017 stond Van der Valk Hotel Antwerpen samen met Van der Valk Hotel Beveren op Antwerpen Proeft. Restauranthouders en bekende chefs zakken met z’n allen af naar de Waagnatie in Antwerpen. Op dit evenement kon u heerlijk culinair genieten van allerlei gerechten tegen prijzen die veel lager liggen dan de normale restaurantprijs.

Van der Valk Hotel Beveren telt twee restaurants. Hun net vernieuwde Restaurant Nest is eens schot in de roos, ook de OZZO Sushi & Lounge is bekend in de streek.

Tijdens Antwerpen Proeft presenteerde Hotel Beveren u graag met hun Japanse keuken. Met een vermelding in Gault&Millau (13/20) is de OZZO Sushi & Lounge een must-visit op Anwerpen Proeft. U kan hier proeven van volgende gerechten:

  • Salmon Sushi Roll - Zalm met philadelphia en nori
  • Spicy Tuna Roll - Tonijn gemarineerd in chili en zalm, radijsjes & wasabi
  • Chef’s Roll - Babykreeftje gerold met krokante appel, wasabi & tobiko kaviaar
  • Kip Yakitori - In Teriyaki gemarineerde kip satés

Van der Valk Hotel Antwerpen is een viersterrenhotel dat sinds kort deel uitmaakt van de Nederlandse hotelgroep. Het doel is om tot de top drie van de viersterrenhotels in Antwerpen te gaan behoren. 

Van der Valk Hotel Antwerpen presenteerde gerechten van chef Nico Janssens:

  • Belgische Breydel Burger mini - Een mini brioche broodje, huisgemaakt burgertje van Belgisch witblauw rund, Chef Nico’s rode koolsla & BBQ saus, krokant gebakken Breydel bacon, Vlaamse verse frietjes & Belgische mayonaise
  • Carpaccio Filet d’Anvers - Flinterdun en vers van de Berkel gesneden Filet d’Anvers, rucola, schaafsel van Brugge Oud, Reductie van Balsamico crème & een zongedroogd tomaatje

Rosval Prodcution & Development B.V. heeft voor Van der Valk Hotel Beveren & Van der valk Hotel Antwerpen een Cool Spot meubel en een grootkeuken fornuis beschikbaar gesteld om tijdens Antwerpen Proeft de gasten te laten proeven van de diverse top gerechten, klaargemaakt op een grootkeuken fornuis van topkwaliteit.

Een mooie co-prodcutie!

Wilt u een kijkje in de keuken? Wilt u een afspraak met een van onze Projectadviseurs? U bent van harte welkom. Neem gerust contact met ons op voor meer info. 

 

meer info