Over Rosval

Van fornuis naar dé grootkeuken producent / leverancier

In 1985 werd het eerste Rosval grootkeuken fornuis voor de Horeca geproduceerd in onze fabriek in Best. Inmiddels zijn we als familiebedrijf uitgegroeid tot dé grootkeuken producent van topkwaliteit fornuizen voor de top-gastronomie in de Horeca.

Download alvast hier onze brochure

Rosval is een grootkeukentechniek productiebedrijf met ca. 50 enthousiaste medewerkers met enorme passie voor de (RVS-)grootkeukenproducten die worden gefabriceerd. Veel medewerkers werken al geruime tijd bij dit mooie Brabantse familiebedrijf. Met trots laten wij u weten dat we onszelf ook een leerbedrijf mogen noemen, met enthousiaste werk-leer studenten en stagiaires. 

Neem hier direct contact met ons op.

Uw ideeën, visie en eisen gecombineerd met jarenlange ervaring en oog voor detail vormen het juiste recept voor een handgemaakt grootkeuken fornuis voor de Horeca. Al sinds jaar en dag lopen we voorop in de ontwikkeling en productie van roestvrijstaal (RVS) producten voor de grootkeukentechniek. En dat doen we met passie! Kwaliteit en maatwerk, dat is wat we beloven! 

Rosval richt zich op het midden en hoog segment in de Horeca, denk daarbij aan restaurants, hotels, strandpaviljoens, patisserie, traiteurs, bedrijfsrestaurants, slagerijen en instellingen. Naast grootkeuken fornuizen en koelwerkbanken met rubberloze lades en deuren Easy-Cooling® maken we o.a. ook barren en (live Cooking) buffetten. Ook voor een 'semi professioneel' fornuis kunt u bij ons terecht. 

Grootkeuken professionals

Verwachtingen overtreffen, dat is wat u van ons mag verwachten. Wij verrassen u graag; laten u graag versteld staan. Om dat te kunnen garanderen werken we uitsluitend met gekwalificeerde vakmensen. In elk product, groot of klein, dat door Rosval gefabriceerd wordt, is deze ervaring en gedegen vakkennis terug te zien. Aan de producten ziet u onze passie! Met alle disciplines onder één dak en korte communicatielijnen houden we alle onderdelen van uw project in eigen hand.

Wilt u een kijkje in de keuken? U bent van harte welkom. Neem gerust contact met ons op. Wilt u een offerte aanvragen of onderdelen bestellen, dan kan dat door middel van ons bestelformulier

Bekijk onze video

  

 

EASY-COOLING WINT HORECAVA INNOVATION AWARD 2016!

Easy - Cooling®, dé droom van elke chef/kok!

Koelwerkbanken met lades en deuren zonder rubber afdichting!

U bespaart veel geld: geen periodieke vervanging van rubbers en forse kostenbesparing door eenvoudig schoonmaken.

In de professionele grootkeuken worden strenge eisen gesteld aan hygiëne en voedselveiligheid, zo ook aan uw koelingen. Tot nu toe waren de koelwerkbanken uitgerust met koelladen en kasten met een rubberen afdichting die dagelijks intensief moeten worden schoongemaakt en daarnaast ook periodiek vervangen moeten worden.

Rosval heeft een innovatief, gepatenteerd afdichting systeem ontwikkeld, voor uw koelingen dat de oude rubberen afdichting vervangt. Dat betekent een aanzienlijke verbetering van de hygiëne, tijdsbesparing op de schoonmaakkosten en daarnaast een flinke kostenbesparing doordat periodieke vervanging van de rubbers niet meer nodig is.

Belangrijk: ook bestaande koelwerkbanken kunnen relatief eenvoudig met het Easy - Cooling® systeem worden uitgerust!

Rosval is al sinds 1985 een begrip op gebied van inrichting van op maat gefabriceerde grootkeukens in hotels , restaurants en instellingen.

Download hier alvast de brochure. 

Bekijk de video

Rosval grootkeuken projecten

Grootkeuken projecten

In ruim 30 jaar hebben we een sterk portfolio opgebouwd met mooie projecten. We weten wat we kunnen én wat we u kunnen bieden. Onze opdrachtgevers variëren van hotelketens en toprestaurants tot instellingen, zoals ziekenhuizen en horeca- en hotelscholen. Dat maakt ons trots, maar het zorgt er bovenal voor dat we ervaring meebrengen.

In de geselecteerde projecten & referenties kunt u terugzien hoe we maatwerk nationaal en internationaal leveren tot op de millimeter!

Toekomst

In de nabije toekomst zullen door ons nog vele mooie en bijzondere projecten worden gerealiseerd. Projecten waarbij het een uitdaging is om aan alle gespecificeerde wensen van de opdrachtgever te voldoen. Voor ons dus een reden om ons vakmanschap te tonen. 

Wordt u onze volgende opdrachtgever?

Dowload hier onze grootkeuken brochure.

Grootkeuken Projecten

NEDERLAND          BELGIË          INTERNATIONAAL           OVERIGE

Over Rosval

Rosval ingrediënten

Rosval biedt maatwerk, vakmanschap, duurzame kwaliteit en gastvrijheid.

Onze belofte

  • Uw recept is ons maatwerk
  • Hoogwaardige kwaliteit roestvrijstaal (18/10)
  • Doordachte vormgeving en naadloze afwerking; hygiënisch en zeer goed schoon te houden
  • Eersteklas randapparatuur
  • Gekwalificeerde medewerkers
  • De beste grootkeukentechniek 
  • Eigen ontwerpafdeling met CAD-CAM systemen
  • Strenge kwaliteitscontrole tijdens en na het productieproces
  • Eigen technische dienst voor montage, service en onderhoud
  • Zekerheid; 10 jaar garantie op de constructie.

Grootkeuken professionals

Verwachtingen overtreffen, dat is wat u van ons mag verwachten. Wij verrassen u graag; laten u graag versteld staan. Om dat te kunnen garanderen werken we uitsluitend met gekwalificeerde vakmensen. In elk product, groot of klein, dat door Rosval gefabriceerd wordt, is deze ervaring en gedegen vakkennis terug te zien. Aan de grootkeuken producten ziet u onze passie! Met alle disciplines onder één dak en korte communicatielijnen houden we alle onderdelen van uw project in eigen hand

Wilt u een kijkje nemen in de keuken van Rosval? Dan bent u bij ons van harte welkom! Neem gerust Contact met ons op. 

Dowload hier onze grootkeuken brochure.

 

Rosval op Facebook

Volg Rosval ook op Facebook

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, producten en projecten van Rosval en volg ons op Facebook.