Grills, in diverse soorten en maten

De grill is onmisbaar in de professionele keuken. Rosval heeft drie soorten grills in haar standaard assortiment. U kunt kiezen voor stand alone of inbouw;

  • Rosval waterbad grills
  • Rosval lavasteen grills
  • Rosval grillplaten

 

Waterbad grill

Dit is een uniek Rosval product. Het waterbad zorgt voor een hoge vochtigheidsgraad, waardoor het product vochtig blijft en een maximaal volume gewaarborgd is. Wanneer u specerijen toevoegt aan het waterbad, krijgen producten een unieke smaak. De grills zijn van 1, 2, 3 of 4 elementen te voorzien en verkrijgbaar in twee dieptematen, namelijk 310 mm en 490 mm.

Technische specificaties

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lavasteen grill

De lavasteengrill van Rosval is ideaal in elke professionele keuken. Deze grill werkt door middel van stralingswarmte van de tot hoge temperaturen verhitte lavastenen. De lavastenen worden verhit door roestvrijstalen gasbranders voorzien van vlamstabilisatie. De Rosval lavasteengrill is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen, verkrijgbaar als stand alone of inbouw in onze eigen fornuizen.

Technische specificaties

 

 

 

 

 

 

Grillplaat

De grill zoals u hem gewend bent, een apparaat waar u op kunt rekenen in uw keuken! Wij maken de bewuste keuze om alleen hoogwaardige kwaliteit af te leveren. De grill is dan ook gefabriceerd uit hard verchroomd staal en de temperatuur kan zeer nauwkeurig digitaal ingesteld worden en is gemakkelijk af te lezen.

Technische specificaties