Frituren, doe je met friteuses en vetfilter installatie van Rosval

Wij bieden elektrische en gas friteuses van drie verschillende merken; Kiremko, Pitco en Mareno. Elke friteuse heeft een aparte temperatuurregeling tussen 90° - 200° C. De één wordt met een thermostaat geregeld, de ander weer met een frituurcomputer waar bijvoorbeeld baktijden in geprogrammeerd kunnen worden. Een en ander is afhankelijk van uw keuze. Ook kunt u ervoor kiezen om een vetfiltersysteem in te laten bouwen. Dit zal u op jaarbasis veel kosten besparen op frituurvet. 

Neem hier direct contact met ons op. Of mail ons!

Technische specificaties

Gas friteuses

Door Kiremko en Pitco worden gas friteuses geleverd. De friteuses van Kiremko hebben een hoog rendement en zijn zuinig in vetgebruik. U kunt bij deze friteuses een vetfiltersysteem in laten bouwen. Pitco levert ons gas friteuses die voordelig geprijsd zijn en een lager verbruik hebben.

 

 

Type

HR Friteuse Kiremko

RFRK - 2m

HR Friteuse Pitco

RFRP-1p

HR Friteuse Pitco

RFRP -2P

Uitvoering

1 pan

2manden

1 pan

2 manden

2 pannen

2manden

Vetinhoud 25 kg 21 kg 2x 10kg
Afbakcapaciteit 65kg per uur 69kg per uur 63 kg per uur
Belasting 30kW 35kW 35kW
Rendement 92% 52% 52%
Afmeting in mm. 413x690 400x768 400x768


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elektrische friteuses

Mareno en Kiremko leveren ons elektrische friteuses. De elektrische friteuses van Kiremko hebben een grotere vetinhoud en bij deze friteuses is een automatische vetfiltersysteem een extra optie.

 

Vetfilter installatie

Indien u kiest voor het laten inbouwen van een vetfilterinstallatie, zult u zien dat u veel geld bespaart op frituurvet. Bij Rosval friteuses bouwen we een automatische vetfilter installatie in met gescheiden afvoer-, en retourleiding. Op deze manier komen vervuild en gefilterd vet nooit met elkaar in aanraking. Het filtersysteem is voorzien van een zeer fijn RVS-filter, waarover filterpoeder wordt gestrooid. Door de frituurolie 5 minuten automatisch rond te pompen, is er een optimale contacttijd met het filterpoeder, waardoor de kleinste vervuiling in het vet of olie wordt verwijderd. Daarnaast kunt u vervuild frituurvet wegpompen in de daartoe behorende vet afvalbak door middel van een aan te koppelen slang of vast aangesloten wegpompleiding.